Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly ferfi, erkolcsos lany. Szép kapcsolat. Szakitott, mert nem vonzodott. De megis. O akarta hogy folytassuk. Jo volt. DÖBBENETESEN hirtelen elbizonytalanodott. Kidobtam. Meggondoljam meg magam ha ugy adodik? Mit tennetek? Pls lasd a kiegeszitest!
A felénél és a sokadik kidobásnál eluntam.
Te 30 éves férfi, mondok én neked valamit: attól még, hogy valaki templomba jár, és erkölcsösnek mondja magát, lehet egy hisztis liba.
Kár, hogy erre a 30 év alatt még nem jöttél rá. Jó játékot a nővel, ha majd a gyerek után közli, hogy vége, úgy, hogy vissza se mehetsz!
Persze van aki szeret szenvedni. :D
Azok alapján, amit írsz, nekem is úgy tűnik, hogy a leányzó egy főnyeremény, csak még nem nőtt ki az elhúzódó kamaszkorából. Ha tényleg ennyire megvan a hullámhossz, és úgy érzed, a csapongása önmagában téged nem zavar különösebben, akkor mindenképp érdemes várni rá, persze te tudod, mire akarod használni a 30-as éveid elejét. Szerintem neki csak jó sok idő kell, amíg megszokik téged és elfogadja, hogy veled biztonságban van. Esetleg keressetek majd egy jó fej lelkivezetőt, aki felnyitja a szemét a szexualitás modern keresztény felfogásáról :)
Nem semmi amúgy, hogy a "tisztes katolikus" nevelés mit tud művelni a fiatalokkal... szerencsére vannak normális papok meg szülők is, csak több kéne.
Sok keresztény gyerek viszont lényegében burokban nő fel. És láttunk már nem egy huszonévest mentálisan kamaszként viselkedni!
Nem mentegetni akarom, csak mindezt próbáld figyelembe venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!