Homofób emberek! Mit tennétek ha egy kanadai leszbikus vagy meleg pár,3 gyerekkel a szomszédságotokba költözne?
Szerinted ki fogja elolvsani az előző regényt!? Te ...
tényleg hogyan szólithatlak
ŰHanyattesek már a gondolattól is!
"Isten a Tanú, hogy nem lehet azonos neműeknek gyermeke! "
Lehet, ha lopnak maguknak.
Hallod,kedves kérdező! Nem érzed azt,hogy kicsit felesleges a kérdésed? Mégis minek tetted fel? Hisz már a megszólításban benne van a válasz: "Homofób emberek!" Minek tőlük megkérdezni,hogy elfogadják-e a melegeket. Elég nyilvánvaló a válasz...
De legalább megvan a napi öröm,hogy végre valahol kedvetekre b.u.z.i.zhattok.
Amúgy a kérdéshez: én speciel azon vagyok,hogy jól megférjek a szomszédaimmal,ami bizony nem könnyű...lévén,hogy az egyik szomszédom egy 75 éves nénike,aki annyira unatkozik,hogy folyton leállít dumálni,és f@..szságokról fecseg nekem hosszú-hosszú percekig. A másik szomszédom meg egy harmincas full jó nő, a tizenéves full jó lányával. Most náluk meg leskelődnöm kéne? Vagy mi?
Ugyanúgy próbálnék jóban,vagy legalább tűrhető viszonyban lenni a meleg/leszbi szomszédaimmal is,mint ahogy a totál fárasztó nénikével,vagy a lányát EGYEDÜL NEVELŐ nőcivel. Ennyi...
"Szerencsére még maradtunk többségben. :D"
mármint hol? Ugandában? Oroszországban? Mert a felmérések szerint a normális országokban az emberek többsége támogatja a melegek házasságát és örökbe fogadását is.
Nem kellene belenevelni a gyerekebe a homofóbiát és akkor az iskolában nem fogják csúfolni őket.
Szerinted a meleg emberek nem voltak gyerekek?
A mai napig zaklatják,csúfolják őket az iskolában.Őket nem kell sajnálni csak a heteró gyereket?
Szerintem még mindig rosszabb ha egy olyan tulajdonság miatt bántanak,ami rád jellemző,mert te vagy a célkeresztben,mintha az anyádat,apádat bántják,mert az úgy sem ellened irányul.Van akinek az anyja kövér vagy az apja kopaszodik és azért csúfolják,de normális szülők otthon elmagyarázzák a gyereknek,hogy ezt nem szabad.
Gonosz gyerekek meg mindig is lesznek,ez ellen nem tudsz mit tenni,akik pökhendi módon találnak indokot arra,hogy beléd köthessenek!!!
A melegeket is heterók hozták létre,
Ha elmennétek egy civilizált országba,ahol ez már régóta nem nagy szenzáció láthatnátok,hogy a heteró és meleg párok átlagosan élnek egymást mellett.
A gyerek elől amúgy sem egészséges elrejteni a valóságot,mert csak butábbak,elmaradottabbak lesznek.
Ha lenne egy gazdasági fellendülés annyira nem foglalkoznának más életével az emberek,hanem élveznék a sajátjukat.Sajnos a heterók is folyton marják egymást,meg versenyeznek egymással,meg hogy kinek jobb,okosabb,szebb a gyereke.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!