Homofób emberek! Mit tennétek ha egy kanadai leszbikus vagy meleg pár,3 gyerekkel a szomszédságotokba költözne?
Nem megfelelő így sem. Mond már meg kérlek, milyen munkát végez a ház körül a nő, amit a férfinak ciki, ami már olyan b*zis meló? Hm? Mosogatás, mosás, főzés, kertészkedés esetleg egy kis porolgatás?
Egyébként emígy sem világos, hiszen ugyanaz a (meleg) pasi végzi el a fűnyírást, autószerelést, szekrényösszerakást, cipekedést is, aki tíz perccel korábban még kivette a csokis muffint a sütőből.
Fogalmam sincs, benned milyen kép él egy homoszexuális férfiról avagy nőről, de abban biztos vagyok, hogy a valóság (ami alatt nem a való világ és társait értem) 100%-ban más.
Nem városi vagyok. Falun élek.
Fát aprítani igaz, nálunk senki sem szokott, de minden más vegyes. Nem hinném, hogy a kisgyerek lelkivilágába gázolna valaki azzal, hogy most pl. apu varrta meg a kabátot.
És anyámat sem szorítja üvegcipellő, ha ki kell cserélni a villanykörtét az x tonnás búra levétele után vagy fel kell rakni egy könyvespolcot a falra. (Persze ez személyfüggő.)
De nem vágom, miért baj, ha mondjuk két férfi vagy két nő végezné el ezek a melókat, amikor általánosságban hetero pároknál is megoszlik ez vegyesen.
Mert ahogy a kisgyerek megszokja kiskorában, hogy az úgy működik, később is kihathat rá, gondolj bele mikor Ő akar családot alapítani.
Te is édesanyádtól és édesapádtól tanultál a legtöbbet, mint mindenki más normális esetben, és ezt nem tudja helyettesíteni két azonos nemű semmiképp.
"Te is édesanyádtól és édesapádtól tanultál a legtöbbet, mint mindenki más normális esetben, és ezt nem tudja helyettesíteni két azonos nemű semmiképp."
mi az, amit nem tud megtanítani 2 apa vagy 2 anya? konkrétan? ne csak a levegőbe beszélj.
"de egy normális helyzetben így szokott ez lenni."
Most a kemény fizikai munkát leszámítva a normális nekem az, ha a házimunka nem az alapján van megosztva, hogy 100 éve hogy volt. Nálunk teljesen normálisnak számított az, ha apám mosott, főzött vagy mosogatott, a takarítás is mindenkinek a dolga volt stb. A szüleim mindketten dolgoztak, értelmetlen lett volna elvárni, hogy anyám csinálja a "tipikus női" házimunkákat. Nem érzem úgy, hogy ez rossz hatással lett volna rám bármilyen szinten is...
Isten a Tanú, hogy nem lehet azonos neműeknek gyermeke!
Mégis mindnent elkövetnek, hogy ez megváltozzon!
Addig fogják egymást azon a bizonyos ponton molesztálni, amíg nem lesz CSODA" és megszületik a kétfarkú krisztus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!