Homofób emberek! Mit tennétek ha egy kanadai leszbikus vagy meleg pár,3 gyerekkel a szomszédságotokba költözne?
"Elfogadnátok őket?"
És ha azt mondom, hogy nem, akkor mi van? Megijjednek és elfutnak? Ilyen hülye kérdést. Amúgy meg sokkal inkább barátkoznék velük, mintha mondjuk egy idióta homofób költözne mellém.
"Én sem néznék be a hálószobába, de ne ez legyen a család modell!
És végképp nem kéne reklámozni és vonulni!"
ezzel egyetértek. A vonulást messze elítélem, a büszkeséget nem az utcán kellene mutogatni. Családmodell sosem lesz, annyi homoszexuális nincs. De nem gondolom, hogy jobban sérül egy gyerek egy egymást szerető, nyugodt légkörben élő azonos nemű pár esetén, mint egy rosszul működő heteroszexuális családban. Erre is, arra is van példa. És főleg nem értem a kérdésben, hogy mit befolyásol, ha valaki kanadai?
"elengedve a füle mögött"
Elnézést, csak most vettem észre. Javítás: "füle mellett", természetesen. :D
# 21
Így csak a szomszédba kéne átsuhanni egy jó kis hátsó csoki tortára!
Kifejezetten örülnél neki mi?
Kéne egy ilyen oldal nektek...ott aztán lehetne!
"Csá, "Andizsuzsi". Téged se vágtak még ki?"
"A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalad reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár"
Ha tudsz a fenti kritériumok közül csak egyre is példát hozni a hozzászólásaim közül, akkor magam fogom kérni, hogy töröljenek.
Az, hogy a te mentalitásod eltér az enyémtől, legfelejebb arra elég, hogy ne olvasd el a válaszaimat. Én, veled ellentétben megadom neked ezt a lehetőséget azzal, hogy azonosítom a hozzászólásaimat.
Elnézést a többiektől a kérdéshez nem kapcsolódó megnyilvánulásomért.
Nem bosszantottak a buzeránsok eddig, de ahogy látom mennyire elszaporodtak, elkezdett bennem kialakulni egy immun reakció!
Lépten nyomon bele botlom ebbe a ferdehajlamú reklámba!
Az én gyerekem ne legyen ilyen aberrált!!!!
"Az, hogy a te mentalitásod eltér az enyémtől, legfelejebb arra elég, hogy ne olvasd el a válaszaimat. Én, veled ellentétben megadom neked ezt a lehetőséget azzal, hogy azonosítom a hozzászólásaimat. "
Igen, ezen érvek előtt meg kell hajolni..... meghajlok világromboló intellektusod előtt. Nincs mese, jóvátétel gyanánt ki kell nyalnom a s..ged.
Szerencsétlen gyerekek...
Mondjuk nem tetszene az biztos, de addig nem zavarna, míg a házuk falain belül csinálják a dolgaikat, ha véletlen udvaron, utcán gyerekeim előtt is nekiállnának egymással foglalkozni először biztosan megkérném szép szóval őket, hogy ez azért nem így van, ha tovább folytatják akkor meg valami hivatalos utat keresnék.
En elfogadom oket, teljes mertekben. Az utcankban 2 db meleg par is lakik, akik gyereket nevelnek, es teljesen normalisak, ugyan ugy, mint barki mas ezen a Foldon!! Nagyon sajnalom, hogy meg mindig ilyen szinten vagy Mo, hogy noi-ferfi ivarszervekrol beszelnek, termeszetellenesseggel azonositjak ezt a dolgot, stb. Miert nem lehet tisztesseges, nem rasszista modon gondolkodni? Ha abba belegondoltok, hogy valaki ugy "valik" melegge, hogy teljesen " normalis " csaladban no fel, akkor is ez a velemenyetek ? Fel kellene fogni az embereknek, hogy valaki nem melegge valik, gondolok itt pl nevelesre, hanem annak szuletik! Maryland allamban elunk szuleimmel, immar 5 eve. Nemreg fogadtak el az azonos nemuek hazassagat, aminek nagyon orulok, ugyanis sok meleg ismerosom van az iskolaban is, es mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy azzal hazasodjon ossze, akit szeret, mint ahogy altalatok nevezett " normalis " embereknek is!!
Gratulalok!! Mennyi ido lesz, mire normalisan fognak gondolkodni egyes emberek... Es mennyire erdekes, hogy itt sokkal, millioszor tobb vallasos ember van, megis elfogadtak a meleg hazzasagot, es a melegfelvonulasokon ( amit en reszben ellenzek is egyekbent) NINCSENEK tuntetok, mindenki bulizik! Ez most arra utal, mennyi tanulatlan ember van Odahaza? Ezt kerdezem toletek, nem allitom! El lehet gondolkodni..
Mert talán az a NORMÁLIS ha a férfi és a nő van együtt nem férfi és férfi vagy nő és nő?
Kérlek, biológiailag cáfold már meg ezt, meg ha már USA-val lehet példálozni, akkor ott az Orosz módszer is... érdekes ott máris nem akkora " divat " az egyneműek házassága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!