Homofób emberek! Mit tennétek ha egy kanadai leszbikus vagy meleg pár,3 gyerekkel a szomszédságotokba költözne?
Ne haragudjatok de ez normális szerintetek?
Az evolúció során alakult ki a hím és a női "ivar"... e kettő kell ahhoz hogy szaporodni tudjon az egyed. Szerintem az az abnormális ha valaki a saját nemét szereti. Nem kell írtani, üldözni őket, sőt meg kell adni a lehetőséget arra hogy be tudjon illeszkedni a társadalomba. Gyerek örökbefogadását megtiltanám viszont. Egy kisgyermeknek milyen szülőkép alakul ki? Azért mindennek van határa...és tudjátok az a legnagyobb baj, hogy amit most leírtam emiatt sok ember számára "homofób" lettem...
"sőt meg kell adni a lehetőséget arra hogy be tudjon illeszkedni a társadalomba"
tehát ezt vehetjük olyan válasznak, hogy elfogadnád, és tiszteletben tartanád, ha egy azonos nemű pár az örökbe fogadott gyerekeivl a szomszédodba költözne, és próbálnál jó kapcsolatot kialakítani velük?
"Gyerek örökbefogadását megtiltanám viszont. Egy kisgyermeknek milyen szülőkép alakul ki?"
Ha nem fogadja örökbe az adott meleg pár, akkor semmilyen, mert amúgy ottmarad az árvaházban. Szerinted melyik jobb a gyereknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!