Van itt olyan aki élből elutasítana egy olyan pártot akik nyíltan meleg/leszbikus embert jelölnek miniszterelnöknek a választásokkor?
Hát aki ezt szükségesnek érzi bejelenteni, arra biztos nem szavaznék. Nem vagyok kíváncsi mások szexuális életére.
Arra se szavaznék, aki bejelenti, hogy hány nővel csinálta és hogyan.
Egyébként lehetne meleg, vagy gerontofil, vagy bármi, nekem mindegy, nincs közöm hozzá, csak ne dicsekedjen vele.
Hogyha ez az ember olyan, aki az én világnézetemet, ideológiámat támogatja, akkor nem baj, hogyha homoszexuális.
De, ennek elég kicsi az esélye, a homoszexuális emberek általában liberalista pártoknál vannak.
Én, őszintén megmondva élből elutasítom a liberalista pártokat, nézeteket.
Tormay Cécile is leszbikus volt, mégis hazafias, jobboldali volt.
Azért mert meleg?
Nem.
Viszont azzal hogy bejelenti nálam olyan hatásvadásznak tűnik, hogy biztos nem szavaznék rá.
Tudnám, hogy ez csak egy szimpla politikai fogás (nem azt mondom hogy nem meleg), és ezzel akar magának szavazókat, szavazatokat szerezni.
Határozottan igen.
Szerintem az emberek döntő többsége elutasítaná, csak nyíltan nem vallja be.
A politika nem erről szól. Nem arról hogy a politikusok bejelentgetik a népnek hogy milyet f0stak aznap reggel.
Nem támogatom. Esetleg annyi mentsége lehetne még 1 ilyen embernek az én szememben, ha elismeri a melegfelvolulás provokatív jellegét, s legalább igéretet tesz annak konszolidálására. És ne akarják már nemzetté szervezni ezt a tlajdonságot. Nekem is kék a szemem, s mint így egy biológiai kissebséghez tatozom az emberi fajon belül. De ettől még nem járok "kék-szeműek felvonulására", nem jár ok "kék-szemű bárokba" , és nem lengetem mindenhol a "kék szeműek zászlaját"
Különbséget kell tudni tenni identitás és tulajdonság között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!