Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért rossz választás a Jobbik?

Miért rossz választás a Jobbik?

Figyelt kérdés

Se vele se ellene nem vagyok.

Csak leginkább az jön a médiából, hogy ők rosszak!

Nem jó választás,szélsőséges,stb.

Vaki(k) összefoglalná(k) nekem,hogy miért i lenne olyan rossz a ha nagyobb teret nyernének?

Nem értek a politikához,nem látom át a helyzetet, a játszmákat,nem ismerem az érdekeket.

Egyik pártot sem szidják így én nem határolódnak el tőle.

Indulatok,szidás,beszólás nélkül kulturáltan elmagyarzná valaki, miért nem jók ők az országnak?

2014. febr. 25. 23:38
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
78%

A magadfajta meg rosszul tájékozott, illetve rosszul tájékoztat ebből adódóan (sokszor szándékosan).

Szerintük két ember van, az építő és a romboló.

Aztán ennek fényében ki mint vet, úgy arat.

2014. febr. 28. 18:13
 52/55 A kérdező kommentje:
48, Gondoltatok már rá hogy más országba költöztök ? :-)
2014. márc. 2. 21:35
 53/55 anonim ***** válasza:
41%
na 29-es... szinte látom magam elõtt ahogy izzadságban úszva, felhevülten, magadból kikelve gép eled hazug soraidat... csak fél órámba telt, hogy kibogozzam érthetetlen irományod kusza szálait, s csak azért, hogy lépten nyomon hibákba, logikai szakadékokba, hihetetlen tárgyi tévedésekbe, s esetlen érvekbe ütközzek. a hatás-ellenhatás fizikai jelenség, nem matematikai. tudod mi az az exportálás??? eladhatunk rabszolgának ha gondolod... mondjuk iránba. tudod mi az hogy kóser??? istenem szánalmas vagy. most láthattuk a tipikus rasszistaantiszemitanazifasisztaszelsojobbosinterneszajhos véleményt. grácie.
2014. márc. 2. 23:58
 54/55 anonim ***** válasza:
32%

Mert nem tetszik, ahogy a kisebbség problémát kezelik, nem tetsztik hogy szerintük egy nőnek otthon kéne ülni és csak gyerekeket szülni ahelyett hogy önmegvalósítgatnak, mert akkor nem merülne föl a családon belül erőszak, nem tetszik amit a homoszexuális emberekről és a jogaikról gondolnak.

Én abszolút liberális vagyok, ők pont az ellenkezője.

Igyekeztem normálisan megfogalmazni a dolgot, de az enyhe kifejezés, hogy nem szimpatizálok velük.

20/L

2014. márc. 11. 12:23
 55/55 anonim ***** válasza:
64%

"nem tetsztik hogy szerintük egy nőnek otthon kéne ülni és csak gyerekeket szülni ahelyett hogy önmegvalósítgatnak"

Hidd el, sok nő örömmel el tudná ezt viselni... Én is szívesebben csinálnám a házimunkát meg a gyereknevelést, ahelyett, hogy napi 8-9-12 óra MELLETT még főzzek, takarítsak, neveljem a kölyköket! És akkor legyél jó háiasszony, jó anya és jó nő egyben.

2014. márc. 19. 22:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!