Miért rossz választás a Jobbik?
Se vele se ellene nem vagyok.
Csak leginkább az jön a médiából, hogy ők rosszak!
Nem jó választás,szélsőséges,stb.
Vaki(k) összefoglalná(k) nekem,hogy miért i lenne olyan rossz a ha nagyobb teret nyernének?
Nem értek a politikához,nem látom át a helyzetet, a játszmákat,nem ismerem az érdekeket.
Egyik pártot sem szidják így én nem határolódnak el tőle.
Indulatok,szidás,beszólás nélkül kulturáltan elmagyarzná valaki, miért nem jók ők az országnak?
A magadfajta meg rosszul tájékozott, illetve rosszul tájékoztat ebből adódóan (sokszor szándékosan).
Szerintük két ember van, az építő és a romboló.
Aztán ennek fényében ki mint vet, úgy arat.
Mert nem tetszik, ahogy a kisebbség problémát kezelik, nem tetsztik hogy szerintük egy nőnek otthon kéne ülni és csak gyerekeket szülni ahelyett hogy önmegvalósítgatnak, mert akkor nem merülne föl a családon belül erőszak, nem tetszik amit a homoszexuális emberekről és a jogaikról gondolnak.
Én abszolút liberális vagyok, ők pont az ellenkezője.
Igyekeztem normálisan megfogalmazni a dolgot, de az enyhe kifejezés, hogy nem szimpatizálok velük.
20/L
"nem tetsztik hogy szerintük egy nőnek otthon kéne ülni és csak gyerekeket szülni ahelyett hogy önmegvalósítgatnak"
Hidd el, sok nő örömmel el tudná ezt viselni... Én is szívesebben csinálnám a házimunkát meg a gyereknevelést, ahelyett, hogy napi 8-9-12 óra MELLETT még főzzek, takarítsak, neveljem a kölyköket! És akkor legyél jó háiasszony, jó anya és jó nő egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!