Miért rossz választás a Jobbik?
Se vele se ellene nem vagyok.
Csak leginkább az jön a médiából, hogy ők rosszak!
Nem jó választás,szélsőséges,stb.
Vaki(k) összefoglalná(k) nekem,hogy miért i lenne olyan rossz a ha nagyobb teret nyernének?
Nem értek a politikához,nem látom át a helyzetet, a játszmákat,nem ismerem az érdekeket.
Egyik pártot sem szidják így én nem határolódnak el tőle.
Indulatok,szidás,beszólás nélkül kulturáltan elmagyarzná valaki, miért nem jók ők az országnak?
""Kivéve ha meleg..."
Látod ezt a homfoiát nem bírom mindenkinek joga van eldönteni h kivel bújik ágyba... Gondolom az nem esett le h még te pl a b nőddel végig smárolhatod a fél várost addig
egy meleg pár itt 10 méterig nem jutna és agyon vernék őket.
"trianonos pólókban"
Mer mindig abban vonultok ez a jelképetek.
Gondlomom az se esik le h ha a nagy MO lenne akkor mi lennénk kisebbségben és egy csomó pénzbekerüne másoknak a nemzetiségi törvény miatti iskolák önkormányzatok tv adok... fentartása. Mert ha v ki X számban él egy országban ezt kötelező megcsinálni.
Szóval ezzel inkább szívességet tettek mer ez nem a mi bajunk.
És látod csak csak elő jön a rátok leginkább jellemző antiszemitizmus.
"Zsidó, lásd Szegedi Csanád"
Ezt Novák Előd levele is cáfolja amiben az van h ha előbb tudják h Zsidó egyből kirakták volna.
Nem h alelnök legyen.
"Roma"
Vannak belőlük normálisak is azért.
Van belőlük normális is azért!
Van persze! Senki se mondta hogy nincs! Csak az arányokkal van "némi" probléma.
Ja, másrészt meg a gerinctelenségük is problémás nekem.
Egyszer nem baj, ha valaki zsidó, mert a mi zsidónak, nem baj, ha cigány, mert a mi cigányunk, aztán meg baj, mert hát mégis csak zsidó meg cigány.
Aztán nem akarunk kilépni az EU-ból, nehogy erre gondoljon valaki, nem gyűlöljük az EU-t, de azért alkalomadtán elégetünk egy-egy zászlót, hogy azért mégis egy kicsit...
Aztán meg nem is akarjuk idehozni az iszlámot, nekünk "csak" haverjaink, de azért megszavaztuk Törökország EU-csatlakozását, hát igen...
És még ezer más...
"A párt azokat próbálja megfogni és maga mellé húzni akik a legbutábbak. Jó kampányfogás ma a közbiztonság. Az együgyű ember gondolkodni nem tud csak pusztítani mert az a legegyszerűbb, ott nem kell a megoldáson gondolkodni. A párt tagjai éppen ezt hirdetik. "
Jajj, de szépen megfogalmazta a harmadik!
Mert neonáci, fasiszta párt. Lapozz fel egy történelem könyvet, miket követek el a nyilasok. Na a jobbik ugyanaz.
És igen, most lehet mindenféle szélsőjobbos propagandát fröcsögni, ami a fejetekbe ültettek...de jobbikra tényleg csak a legalja szavaz.
Azok akik nem ismerik a történelmet, tudatlanok.
A választások közeledtével teljesen "elpuhultak".Aki egy cseppet is használja az eszét látja,hogy csak egy egy mesterségesen létrehozott "párt",a megüresedett szélsőjobb (Csurka-féle MIÉP) helyére,a társadalom izgatására (mindig is létező dolgokkal,amivel semmit nem tudtak eddig se kezdeni érdemben).
Figyelemelterelésnek elsőosztályú a kocsmában politizáló,Erdély-visszafoglaló stb... népség számára.
Életképes pénzügyi programmal nem rendelkeznek.
A sor hosszú lenne,de mára ennyi.
21 már nem is emelem ki külön a dolgokat, nincs értelme, úgy sem érted, szövegértés nulla.
Pont az a lényeg hogy amit már leírtam hogy otthon mindenki azt csinál amit akar, de az utcán ne tegye.
A társadalom nincs erre még felkészülve, nem várhatod el hogy 40 szocializmus után egyszer csak mindenki megszokja azt ami régen meg most is tabu volt illetve ciki.
Volt olyan hogy elmentem bulizni egy párral meg még többed magammal, de azért ezt még az elején finoman letisztáztam velük, hogy ügye nem fognak az utcán semmit se csinálni, mert nem szeretném ha engem is ennek néznének, mert nincs bajom velük, csak az utcán ne.
Annyira még így is toleráns voltam hogy a szórakozóhelyen inkább félre néztem amikor volt valami.
Egyébként nem vernek itt agyon senkit sem, még azt se aki bűnöző. Egyébként a másik részben ezért is kértem meg őket hogy ne tegyék (egyébként ők is már egyből mondták hogy nem azok a polgárpukkasztó fajták, mondtak rá egy angol jobb szót) mert ha valaki (ha tényleg 1 a 100ból) belénk köt, akkor én nem akarok magyarázkodni hogy "de hát én nem is", mindenképp muszáj lesz őket megvédeni, már csak bajtársiasságból is. Na most én nem akarom a vásárra vinni a bőrömet azért mert ők nem tudnak esetleg viselkedni.
Egyébként az a baj hogy a nagy tolerancia meg társai ilyenkor nincs sehol a másik oldalról.
El kell fogadni hogy ez az emberek többségének kifejezetten taszító jelenség, ezt tiszteletben kéne tartani. Ne akarjátok ráerőltetni magatokat a másikra, ennyi. Ha elmegyek egy színházba, nem fogok a mozis ruhámban bemenni.
A trianonos részéhez annyit hogy az egyébként Nagy-Magyarországos póló szokott lenni. Aki így gondolkodik hogy sajnálatos módon egy országon belül a helyiek helyett túlszaporodtak a kisebbségiek, akiket befogadtak anno, és akkor válaszunk le az országból egy részt nekik, az nyugodtan vissza is adhatja a magyar állampolgárságát, mert egy csepp haza szeretet nincs benne. Ennyi erőből most akkor válasszuk le nekik a keleti megyéket, mert ott is elszaporodtak, nyugaton majd adjuk oda a földeket az osztRÁKoknak mondván ők művelik úgy is a földet, sőt Budapest belső kerületeit meg adjuk oda szintén a két jelentős kisebbségnek mondván, ők vannak többségben.
És akkor majd ott tartunk, hogy hopp nincs ország.
Egyébként ebből a gondolkodás módból kiindulva nyugodtan lehetne titeket is mind (anti-magyarok) exportálni valahova máshova, mert a későbbiekben többségben lesztek (ha minden így halad) és akkor aztán jaj neked Magyarország, fel leszel darabolva kóser késsel.
Ám nem kötelező azokat a dolgokat megcsinálni amit leírtál, csak az értelmesebb országokban, köztük ügye hazánkban is.
Keletre, északra, délre, konkrétan mindent betiltanak ami magyar, semmi sincs támogatva, illetve azt is megpróbálják ellehetetleníteni ami van.
Nálunk milyen ovációt rendeznétek már, ha csak egy valami hasonló lett volna mint náluk a benes dekrétumok, nyelvtörvény, a székelyek megye szét darabolása, a zászlajuk betiltása, nem lehet semmit se ki írni magyarul, arról nem is beszélve hogy délen konkrétan megverik őket az állatok.
És ezeket a népeket anno mi fogadtuk be a nagy tolerancia jegyében, azt ez lett a vége meg lehet nézni.
A jelenben nem rég az volt adjunk segélyt, most már az van kirabolnak ha nem viselkedsz esetleg meg is ölnek-vernek, a jövőben az lesz először vernek-ölnek utána lopnak rabolnak, kérdés-kérés nem lesz.
És majd cirka 100 múlva lesz egy trianon#2.
Persze ezek csak akkor lehetnek így ha a ti fajtátok marad hatalmon, persze én azt nem fogom megvárni.
Érdekes nem, hogy a szomszéd országokban egyikőtök sem megy oda hogy ne bántsd a magyart, meg jaj a tolerancia nem?
Antiszemitizmus, chhh, talán azért nem akartak zsidót bevinni a pártba, mert gondolták hogy ez lenne a vége előbb utóbb. Ott a Chanád ékes példa egy zsidóra, nézd meg hogy viselkedett, fentebb már leírtam, és akkor csodálkozol hogy van antiszemitizmus?
És már egy évvel előtte tudta hogy zsidó, és ennek ellenére tovább csinálta azt amit tett, ezeket is leírtam.
Akkor most miről beszélünk?
Az egyetlen aki erkölcsileg kifogásolható az ő, ők.
Ki akarna egy gerinc váltogató emberrel egy szövetségben lenni?
Roma, van belőlük normális is, jah valahol biztos, én még nem sokat láttam, pedig rasszista módon kifejezetten figyelem és keresem őket.
Most helyből olyan 2,3-at tudnék mondani akivel volt szerencsém elbeszélgetni, és láss csodát mindegyik akar dolgozni, és jééé mindegyiknek van munkahelye képzeld el.
Viszont a többségük ennek teljesen az ellenkezője, egyszerűen olyanok mint valami ide rakott afrikai törzs, sehogy nem illenek ebbe a közegbe.
Engem egyszer támadott meg a 10 millió "magyarból" 2 az utcán, jééé mindkettő cigány volt, ráadásul egyszerre támadtak, hopp... és akkor még nem számoltam hozzá a kisebb atrocitásokat.
Tehát azt mondod, attól hogy van 1% normális, attól mentsük fel a többi 99-et, és adjunk nekik védett státuszt, akármit csinálnak vagy mi?
Ők mivel másabbak mint én, nekik miért jár törvényen felüliség? Ez a rasszizmus.
És akkor mit kell azon csodákozni hogy van Jobbik?
Egyenes matematikai következmény.
Van egy hatás meg egy ellenhatás.
És a kisebbségi probléma előbb megvolt, mint a Jobbik.
Akkor most ki a rossz?
Mi az hogy gerinctelen párt? Komolyan mondom a bicska kinyílik a zsebembe, mert 40+24 év pártjai aztán az egyenesség minta képei voltak, azért is élünk most osztrák életszínvonalon.... ja bocs még sem, lassan balkáni szinten fogunk élni.
Jobbik az egyetlen aki az ügynöki listákat meg az előző rendszer szennyeseit kiakarja tárni, erre hogy szembe megy vele az összes "demokratikus" párt?
EZ MI A FÜTTY HA NEM GERINCTELENSÉG?
"Hazudtunk reggel délben meg este", aztán a tömegbe lőttünk, de nem mondtunk le.
EZ MI HA NEM GERINCTELENSÉG?
Szétloptuk rendszerváltás után az országot, amiért az előző háború utáni generáció oly sokat dolgozott, és nélkülözött.
Kommunistákból átvedlettünk nagy demokratákká.
Eladósítottuk a népet, két generációra előre, közben a semmiből olyan magán vagyunk lett az állam adósság kárára, a nép meg közbe tönkre ment, de hát ez kit érdekel. Először még mindenki egyenlő volt, most meg annyit ér amennyi pénze van.
A Jobbik többek között ezeknek mind akar a végére pontot tenni, de ügye szerintetek természetes hogy na akkor ők a gerinctelenek mi? Elvégre ők csak a problémákra reagálnak, na azért már rosszak, ellenben aki a problémát megcsinálta, az meg egy szent mi?
Fertő...
A többin már csak röhögök, Vona NEM FOGJA AZ ISZLÁMOT BEHOZNI IDE, TÖBBEK KÖZÖTT AZÉRT MERT RÓMAI KATOLIKUS !
ÉS AZÉRT BESZÉL VELÜK MERT KELET FELÉ AKAR NYITNI !
NEM FOG AZ EU-BÓL CSAK ÚGY KILÉPNI AZONNAL CSAK MERT EU SZKEPTIKUS !
Nem rosszak ők, csak fél tőlük mindenki, mert a sok tudatlan együgyű agyába beültették, hogy rasszisták, nácik, multi és EU ellenesek.
De hát az egyszerű emberből van a legtöbb, hát nem csoda,hogy mindenhonnan ellenük fröcsögnek.
És a sok együgyű még el is hiszi, hogy kilépnének az Unióból, kiirtanák a kisebbséget, stb. pedig aki józan ésszel ebbe belegondol... :)
De a mocskolódós kampányok mindig is sikeresek voltak.
Pedig ők csak egy élhetőbb országot akarnak, de ez persze sokak érdekeit sérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!