Miért rossz választás a Jobbik?
Se vele se ellene nem vagyok.
Csak leginkább az jön a médiából, hogy ők rosszak!
Nem jó választás,szélsőséges,stb.
Vaki(k) összefoglalná(k) nekem,hogy miért i lenne olyan rossz a ha nagyobb teret nyernének?
Nem értek a politikához,nem látom át a helyzetet, a játszmákat,nem ismerem az érdekeket.
Egyik pártot sem szidják így én nem határolódnak el tőle.
Indulatok,szidás,beszólás nélkül kulturáltan elmagyarzná valaki, miért nem jók ők az országnak?
te magad cáfolod a #3 állítását
ha a legbutábbakat hálózná be a Jobbik, ma te lennél a legnagyobb fanatistájuk
Én speciel örömmel látom, hogy a Jobbik sokat konszolidálódott az elmúlt években.
Egyébként a Jobbik mindig azt mondta, hogy az EU tagság kérdése népszavazás tárgya lesz. Ha a nép úgy dönt, hogy tagja akar maradni az EU-nak akkor nem fogunk kilépni. Ha meg nem-el fognak szavazni (én biztos), akkor meg kifogunk lépni. Hát ez a demokrácia nem?
A média meg igenis sokszor indokolatlanul savazza a Jobbik-ot. Itt van például Vona londoni látogatása. Egyből cirkuszt csaptak, hogy majd itt fasiszta pártok találkozója lesz Aztán erről közben szó sem volt. Ez egy szimpla hazugság volt és őszintén szólva gusztustalan az egész.
Amúgy meg kire kéne szavazni? A baloldali összefogásra? Ugyan hagyjuk már! Kire? Mesterházyra? Az aztán egy hatalmas kaliberű ember mit ne mondjak. Talán kevesen tudják, de ő anno a Fidesz-nél is probálkozott csak nem került be. Az az ember egy megélhetési politikus, ebből él. Isten őrizz.
Míért lennének ők rosszak?
Csak mert ez jön le a médiából?
Nem csoda, kampány van, mindenki próbálja megvezetni a szavazókat.
Szélsőségesek, de cseppet sem annyira, amennyire ezt a média felfújja. Érdekes módon róluk mindig csak a negativumokat hozzák le mindenhol.
Ők csak kimondanak olyan dolgokat, amiket az eddigi kormányok tabunak tekintettek és nem is foglakoztak vele.
"Szélsőségesek, de cseppet sem annyira, amennyire ezt a média felfújja"
Hát kívánom h legyen igazad és ne legyen abból probléma hogy ha nem az a véleményed mint Vonájéknak, ne téged kössenek fel az első villanyoszlopra v lőjenek agyon.
Egyébként maga Hitler is demokratikusan jutott hatalomra aztán nézd meg mi lett belőle.
Vona is mondta h bevezetné újra a halál büntetést, csendőrseget, kilépne e NATO-ból...
Körvonalazódik már az önkény uralom ??? hmmmm ?
De ha a Jobbik felkerül na akkor én már nem leszek itt.
Persze lehet mondani h "Jaj de jó egy Libivel kevesebb"
Aha majd ha több millióan elmenekülnek és nem lesz befektetés elmennek a multik nem lesz munkahely. Még annyi sem ami most van, nem lesz internet meg telefon se és benzin se lesz az autókba.
Akkor majd oda lehet menni Vonához és meg lehet neki köszönni h ti (az akkori MO) lesztek Európa Észak Koreája, mert már mindenki aki értelmes volt el ment.
De ne legyen igazam csak Hitler hatalomra jutásához is egy gazdasági világ válság kellet.
Meg ostoba birka tömegek akik rá szavaztak.
Behemót te részeg vagy? Vagy mi van te veled?
Fröcsögsz itt egész nap.
Ha annyira aggódsz te és a többiek a jövő miatt hogy "Jobbik diktatúra", akkor arra már miért nincs jövőképetek hogy mi lesz ha minden így marad?
Te ezért fizetést kapsz amúgy? Mert nagyon rosszul csinálod, egy 12 évest is berakhatnának a helyedre, fröcsögni az is tudna.
"egy (semmi alapján) vizionált Jobbik-diktatúra"
Szerintem meg az h valaki nagyon is a kelet felé húz, félkatonai szervezete/magán hadserege van.
Gyűlölet beszédeket tart és uszító politikát folytat.
Meg a bűnbak képzés, fanatizálás, rituális jelszavak.
"Szebb jövőt" és társai
Na ezek nagyon is a diktatúra jelei, ezt csak a vak nem látja.
Talán mert egyesek képesek voltak tanulni a történelemből.
Mer tudják hogy mi következik abból ha a szélsőségesen kerülnek hatalomra.
A jobbik már korában kijelentette h a számára nem szimpatikus, médiát megszüntetné. Pl tv2 rtl klub.
Továbbá ők nem tűrik a másságot, nem csak szexuális de semmilyen téren.
"Én nem leszek Izrael kutyája"
Élősködőknek titulál számára nem szimpatikus embereket vagy szerveket pl Zsidóság ,EU.
Állandóan pattog Trianonnal, pedig annak már vége és nincs országa világon aminek ne lenne területi követelése.
De mások ezen már tovább léptek. Vona viszont nem és én kinézem belőle h van annyira ostoba h Romániától Szerbiáig mindenkinek hadat üzenjen.
Mondta még azt is h "Nem az ÁVH fog dirigálni hanem az Iráni nemzeti gárda" "Igazi hazafi"
Remélem most már érthető h valaki mért tart a jobbik félkerülésétől.
De majd a magadfajta fanatikusok boldogítják Vonát én meg majd külföldről megnézem az ottani nem szét cenzúrázott médiából hogy hogyan fog megállni a jelenlegi még úgy ahogy működő magyar gazdasági fejlődés. Hogy hogyan fog új munkahelyet teremteni miután minden befektetöt elüldözött és piacot lezárt.
Majd mennyire megy mínuszba a GDP és milyen etnikai tisztogatásokban vesz majd részt a Magyar Gárda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!