Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért rossz választás a Jobbik?

Miért rossz választás a Jobbik?

Figyelt kérdés

Se vele se ellene nem vagyok.

Csak leginkább az jön a médiából, hogy ők rosszak!

Nem jó választás,szélsőséges,stb.

Vaki(k) összefoglalná(k) nekem,hogy miért i lenne olyan rossz a ha nagyobb teret nyernének?

Nem értek a politikához,nem látom át a helyzetet, a játszmákat,nem ismerem az érdekeket.

Egyik pártot sem szidják így én nem határolódnak el tőle.

Indulatok,szidás,beszólás nélkül kulturáltan elmagyarzná valaki, miért nem jók ők az országnak?

2014. febr. 25. 23:38
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

Szerintem bromság,hogy ha a Jobbik kerülne hatalomra,akkor kitörne a 16.világháború,vagy megoldódna az erőszakos,alul iskolázott kisebbség ügye.

Hirtelen azt se tudnák mit csináljanak és rohannának a tanácsadókhoz,akik már 25-30 éve irányítják az egész rendszert.Nem változna semmi.Integrálni úgy se tudják a cél nációt,mert arra bizonyítottan alkalmatlan.Ezzel a kereszttel küzd Románia,Szlovákia,Csehország,Lengyelország és a balkáni államok is.Nemzetközi összefogással lehetne rendezni a kérdést.Nem akarok tippeket adni....

2014. febr. 27. 23:07
 42/55 anonim ***** válasza:
73%

"félkatonai szervezete/magán hadserege van"

Mszp In-Kal, Fidesz Tek.

"Gyűlölet beszédeket tart és uszító politikát folytat.

Meg a bűnbak képzés, fanatizálás, rituális jelszavak."

Az amit a Jobbikra fröcsögnek folyamatosan az mi?

Bizonyítani tudják amit fröcsögnek?

A Szebb jövővel mi a bajod?

Ez már a hülyeség inkább ami nektek van, paranoia.

Egyikőtök soha elnem beszélgetett még egy hivatalos Jobbikossal de azért megy a démonizálás.

Viszont velük ellentétben, az összes többi párt már bizonyította hogy tönkre tette az országot, de azért szavazzunk csak rájuk persze, sok agyhalott ...

A történelemről meg annyit, Hitler nem kinőtt a földből és csak úgy mutogatott egy népre, hanem azért tette azt amit mert az a nép is tett sok mindent a németek ellen, amit Hitler világosan közöl is, csak ezt nem nagyon szokták hangoztatni. Már akkor is a baj volt avval a néppel, ugyan az ami most a jelenben van, Hitler ennek a végére tett akkor pontot. És nem ő volt az első. A történelem már sokadszorra ismétli magát evvel a néppel kapcsolatban, csodálkozom hogy még mindig ennyien fenn maradtak közülük.

2014. febr. 28. 01:04
 43/55 anonim ***** válasza:
84%
Én nem vagyok fanatikus csak egy szebb jövőt akarok és nem azért, mert ez a Jobbik jelszava, hanem tényleg! Volt már hatalmon a Fidesz, Mszp nem kevés ideig...lett valami változás? Azon kívül, hogy a gazdagok még gazdagabbak lettek? Szerintem nem. Ma sem keresek sokkal többet mint 10-en egynéhány évvel ezelőtt. Semmit nem csinálnak a semmin kívül. Akkor miért ne adnék egy esélyt ennek a pártnak,aki nem a cigányok és a zsidók seggét nyalja? Pl segély és 365 nap megemlékezés+emlékmű? Minek? Ezzel ki van előrébb? Hát nem a magyarok az biztos. Remélem nyerni fognak.
2014. febr. 28. 01:43
 44/55 anonim ***** válasza:
78%

Ja és a "hadat üzen szerbiának", ahhoz meg kellene szavaztatni a sorkatonaság visszaállítását.

Illetve most ez van érvényben: "Katonai szolgálati kötelezettséget ugyanakkor csak az országgyűlés által már elrendelt megelőző védelmi helyzetben lehet teljesíteni."

2014. febr. 28. 01:54
 45/55 anonim ***** válasza:
56%
Én meg mindig is tudtam, hogy itt este is van zsidulás.
2014. febr. 28. 01:58
 46/55 anonim ***** válasza:
71%
Nappal a rendes ember dolgozik, de hogy a te fajtád csak a sötétben mer elő jönni a föld alól, az látszik.
2014. febr. 28. 01:59
 47/55 anonim ***** válasza:
44%

"A párt azokat próbálja megfogni és maga mellé húzni akik a legbutábbak. Jó kampányfogás ma a közbiztonság. Az együgyű ember gondolkodni nem tud csak pusztítani mert az a legegyszerűbb, ott nem kell a megoldáson gondolkodni. A párt tagjai éppen ezt hirdetik"

Aha, ezért van az hogy a legtöbb egyetemen és gimnáziumban szinte csak Jobbikosok vannak. A bamba baloldali kádercsürhe, azok pedig tényleg agyontanult emberek. Elhúzhatnád a beled te nagy demokrata, lehetőleg a Főld másik pontjára. Az ilyen aluliskolázott hazátlan liberális csürhe miatt tart még itt ez az ország mint te.

2014. febr. 28. 02:18
 48/55 anonim ***** válasza:
13%

"Aha, ezért van az hogy a legtöbb egyetemen és gimnáziumban szinte csak Jobbikosok vannak."

Ez érdekes nálunk a gimiben anno senki se törődött a politikával, inkább buliztak, piáltak, szexeltek.

Ez nem hiszem h nagyon megváltozott volna a tizenéveseknél, az én ismerőseim is már aki csak húszon évesen kezdtek ebbe bele. De nagyon nagy százalékukat nem is érdekli a politika.

Ismerek olyat aki azt mondta h neki aztán 8 h ki a miniszter elnök.

Ami az egyetemeket illeti hát ahová én járok ott sincs sok de azok se merik felvallani. Jobbikosnak lenni manapság = a nácival. De ha nincs igazam álljon ki v ki nyugodtan Gárda egyenruhában egyedül a Mátyás tér-re max 10 percen belül agyon lesz verve.

A Jobbik egy abszolút komolytalan és hiteltelen párt sose fog nyerni. Most is v a Fidesz lesz v az Összefogás, tetszik nektek v sem.

Gondoltatok már rá hogy más országba költöztök ?

Az lenne a legjobb, mindenkinek.

2014. febr. 28. 12:25
 49/55 anonim ***** válasza:
53%

Hmm szerinted egy gárdista egyből agyon lenne verve és ezt helyesled is, de mondjuk a valódi bűnözőket, akik a probléma gyökerei, az senki sem hozzá sem nyúl, mert ha mégis majd náci címszó alatt agyon lesznek verve?

Pontosan ezért nem vállalják fel sokan nagy nyilvánosság előtt hogy Jobbikosok, mert ez olyan lenne mint egy seregnyi éhes zombi között elkiáltani magát hogy "Nekem még van agyam és merem használni".

2014. febr. 28. 17:17
 50/55 anonim ***** válasza:
33%

Az igazság szolgáltatás a bíróság dolga és ez addig jó ameddig így van,de te ezt úgyse érted.

Mert számodra a Zsidók és a Romák bűnözök a melegek meg betegek, de a magfajta korlátolt az egészséges és még ti tartjátok rossznak a liberalizmust !

Szerintem nézz tükörbe, nem csoda h nem vagytok népszerűek a tolerancia szikrája sincs bennetek.

De ezt a magfajtának hiába mondom és asszem itt be is fejeztem. Titeket úgy se lehet meggyőzni, de az EU-s pénzeket attól még felveszitek álszentek.

Am látom sok itt a jobbik fan és lepontoztak, hát legyetek boldogok, a választást úgyse ti nyeritek.

2014. febr. 28. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!