Miért rossz választás a Jobbik?
Se vele se ellene nem vagyok.
Csak leginkább az jön a médiából, hogy ők rosszak!
Nem jó választás,szélsőséges,stb.
Vaki(k) összefoglalná(k) nekem,hogy miért i lenne olyan rossz a ha nagyobb teret nyernének?
Nem értek a politikához,nem látom át a helyzetet, a játszmákat,nem ismerem az érdekeket.
Egyik pártot sem szidják így én nem határolódnak el tőle.
Indulatok,szidás,beszólás nélkül kulturáltan elmagyarzná valaki, miért nem jók ők az országnak?
Mert mindenkiben az ellenséget látják kivéve a saját korlátolt fajtájukat.
Bár belőlük szerencsére kevés van.
#4 Hogy jössz te ahhoz hogy bárkit primitívnek hívj azért mert más nézeteket vall? Nem inkább ez a primitívség amit te csinálsz?
Utolsó válaszoló: Elárulnád mi a baj a rasszizmussal?Sose értettem miért kell negatív színben feltüntetni a rasszizmust.Természetes dolog az hogy a saját fajod/néped előbbre tartod mint egy másikat.Egy természetes védelem ha valaki rasszista, védi a saját faját és a fajának a fennmaradását.
Hmm, azért érdekes ám hogy itt sokan mekkora tévedésben élnek a Jobbikkal kapcsolatban, és hogy milyen oktalan uszítás folyik ellene, nem csak itt hanem mindenhol.
Én velük ellentétben odamentem egy ilyen standhoz és elbeszélgettem egy aktivistával hogy akkor mit és hogyan is akarna a párt, és szó sem volt olyanokról mint amiket rá akarnak húzni.
Hogy az ő szavaikkal éljek, nem ők a szélsőségesek, hanem a helyzet az országban.
És olyan dolgoknak tennének végre pontot a végére, amire a többi párt képtelen, alkalmatlan, és nem is akarnák.
Azért szidják őket ennyire, mert félnek tőlük, tudják ha Jobbik kormány lesz, akkor vége lesz annak a fertőnek ami ebben az országban folyik, és bizony ez azoknak nem tetszik, akik a fertőt fenntartják, és a zavarosban halásznak.
Az átlag embernek aki fizetésből vagy nyugdíjból, semmi félni valója nincs tőlük, sőt a Jobbik az ő oldalukon van.
Ők megvédenék a fiatalokat, időseket, meg úgy mindenkit a szélsőséges, bűnöző elemektől.
Kimondjuk, megoldjuk ahogy a programjukban írják.
Persze sokan még csak végig sem futották a programjukat, csak okádják a hazugságokat.
Aki a Jobbik ellen van, az a magyarok ellen van, ilyen egyszerű.
Ugyan is csak annak lesz rosszabb alattuk, aki a magyarok és a normális becsületes emberek ellen vannak.
00.38
a saját fajod alatt az emberi fajt érted? kik fenyegetik a fajunkat? a hülyeség?
"Az átlag embernek aki fizetésből vagy nyugdíjból, semmi félni valója nincs tőlük, sőt a Jobbik az ő oldalukon van"
Kivéve ha meleg mindig az ö fajtájuk bolykotlája a felvonulásokat a trianonos pólókban, vagy vagy Zsidó, lásd Szegedi Csanád,vagy Roma.
" Végigkérdezgettél minden b*zi felvonulás ellenes tüntetőt hogy Jobbikos e"
Nem volt rá szükség Dúró Dóra készségesen tartott róla beszédet h "A melegek meggyalázták kereszténységet"
Sajnos a felvételt már törölték mivel, gondolom mivel szét lett dislikeolva.
Nem mindenki olyan homofob mint ő.
"Kivéve ha meleg..."
A Jobbik azt a fertőt nem engedné, amit meleg felvonulásnak hívnak, csak mondom hogy az értelmesebbje közölük el sem ment arra a szándékos gusztustalan polgár pukkasztásra.
Egyébként most komolyan ez a legnagyobb probléma az országban vagy mi?
Aki tud normálisan viselkedni az utcán, ahhoz a kutya nem fog hozzá szólni.
"trianonos pólókban"
Ez már megint miért is lett kiemelve?
Mi az hogy trianonos poló?
Mentek volna Új-Izraeles, Judapestesbe vagy mi?
"Zsidó, lásd Szegedi Csanád"
Könyörgöm legalább ismernéd az ügyet mielőtt elkezdesz hülyeségeket kitalálni.
Azaz ember megszegte az esküjét, a párt szabályzatot, megvesztegetett, hazudott, majd később vissza köpködött a Jobbikra, ja és ügye a híres Pál fordulása amit még a zsidók sem hisznek el.
"Roma"
1 kérdezz meg az átlag embert mit gondol a cigányokról, 2 megmondta a Jobbik is, szerintük van építő és romboló ember, ha a cigányság 99%a romboló, akkor a 99%-uknak rosszabb lesz ez tény, de ez nem rasszizmus lesz, erről ők maguk mint egyének tehetnek majd.
Ja és gondolom Vona Irán mániája vagy szimpátiája az nem számít.
Hát bocs de én nem élnék iszlám országban, ha meg v ki akar azt várja Teherán, el lehet menni ezt már Feri is megmondta.
Kb ennyire magyar párt a jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!