Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a jobbikoso...

Miért van az, hogy a jobbikosok folyamatosan visszautasítják a nácizást és a rasszistázást, ugyanakkor olyan elemekkel közösködnek, akik zsidóznak és cigányoznak?

Figyelt kérdés

[link]

Erről a videóról jutott eszembe a dolog. A jobbikosok akiket ismerek, ha napi százszor nem mondják ki, hogy büdös zsidó, akkor egyszer sem. A kuruc.info, amit feltehetőleg Novák Előd szerkeszt, tele van zsidók és cigányok elleni uszítással. Egy képviselőjük holokamunak nevezte a holokausztot pár napja. Össze akarták számoltatni a zsidókat, mert szerintük "nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek." Most pedig egy zsinagógában tartottak rendezvényt. Amúgy Pörzse azt mondta, hogy egyszer szívesen lejátszaná ezt a tüntetőkkel. Mondjuk lehet, hogy meglepődne az öreg. Egyszer azért szeretném látni, hogy jól elkalapálják ezeket az idiótákat...

2014. febr. 15. 10:31
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
62%

"Vérnáci, behalok :DDD Tehát aki nem tartja tökéletesnek és felsőbbrendűnek a zsidókat, az vérnáci? :D

"Amúgy ebben az országban annyi kifejezetten buta és tájékozatlan ember van, hogy néha én szégyellem magamat."

Hát szégyellheted is, mert a hozzászólásaid megmutatták, h közéjük tartozol :)"

Leírja, hogy mi a baja az emberi ostobasággal, erre te lezsidózod. Csak nekem furcsa ez egy kicsit? :)

2014. febr. 15. 14:59
 42/56 anonim ***** válasza:

"Leírja, hogy mi a baja az emberi ostobasággal, erre te lezsidózod. Csak nekem furcsa ez egy kicsit? :)"

Igen, csak neked furcsa, mivel nem zsidóztam le senkit :)

2014. febr. 15. 15:03
 43/56 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, befejeznéd végre az ömlengést arról, hogy te mennyire intelligens, szuperszónikus és felsőbbrendű vagy?
2014. febr. 15. 17:09
 44/56 A kérdező kommentje:
Nem fejezem be az ömlengést arról, hogy mennyire felsőbbrendű vagyok. :D
2014. febr. 15. 20:28
 45/56 anonim ***** válasza:
37%

Jobbikos vagyok, szerintem is felháborító ez a nácizás. De ezek mindenkit lenáciznak, lefasisztáznak ám! Van egy videó, ahol egy izraeli lány eljátssza Jézus megfeszítését, és közben lenácizza. A fasiszta és a náci közt van különbség, olyannyira, hogy a fasiszta pártban nagyon sok zsidó volt, de ez sem zavarja őket. A nácizmus egy konkrét politikai rendszer, ami Magyarországon sosem volt. Sztálin is antiszemita volt, de ettől még nem volt náci, sőt, épp az ellenkezője, kommunista volt.

Inkább azon gondolkozz el, hogy miért volt mindig ennyi antiszemita, a népbiztosokon vagy a cionista államon, és hogy Shakespeare miért írt egy könyvet erről a népről, nem túl pozitívan beállítva őket.

2014. febr. 16. 16:41
 46/56 anonim ***** válasza:
16:41: csak az a gond, hogy Shakespeare nem írt ilyen könyvet.
2014. febr. 16. 16:51
 47/56 anonim ***** válasza:

16:51 Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

[link]

2014. febr. 16. 16:59
 48/56 anonim ***** válasza:
16:59: ez egy színdarab, ráadásul komédia, nem tudományos értekezés egy népről, már bocs.
2014. febr. 16. 17:06
 49/56 anonim ***** válasza:
A balosok meg olyan elemekkel közösködnek, akik szintén egy diktatúrát éltetnek (kommunista), továbbá burkoltan uszítanak az értelmiségi és a keresztény lakosság ellen. Egyébként ha a kérdező azt szeretné látni, hogy "elkalapálnak idiótákat", akkor ő is az erőszakot élteti, ergo gyűlölködő és gyűlöletkeltő ember.
2014. febr. 16. 19:41
 50/56 anonim ***** válasza:
17:06 Olyat nem állított senki, h tudományos értekezést írt.
2014. febr. 16. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!