Miért van az, hogy a jobbikosok folyamatosan visszautasítják a nácizást és a rasszistázást, ugyanakkor olyan elemekkel közösködnek, akik zsidóznak és cigányoznak?
Erről a videóról jutott eszembe a dolog. A jobbikosok akiket ismerek, ha napi százszor nem mondják ki, hogy büdös zsidó, akkor egyszer sem. A kuruc.info, amit feltehetőleg Novák Előd szerkeszt, tele van zsidók és cigányok elleni uszítással. Egy képviselőjük holokamunak nevezte a holokausztot pár napja. Össze akarták számoltatni a zsidókat, mert szerintük "nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek." Most pedig egy zsinagógában tartottak rendezvényt. Amúgy Pörzse azt mondta, hogy egyszer szívesen lejátszaná ezt a tüntetőkkel. Mondjuk lehet, hogy meglepődne az öreg. Egyszer azért szeretném látni, hogy jól elkalapálják ezeket az idiótákat...
"Idióta te vagy, kérdező, és a szöveged tele van csúsztatásokkal. Mondjuk lehet, h már te is így hallottad a retekklubon v így olvastad az indexen."
Én kizárólag a kuruc.info-t olvasom, azért vagyok ennyire tájékozatlan...
"Meg tudom érteni, viszont a párt nem vállalhat felelősséget a szavazóiért."
Gondolkodj már! Ha egy párt cseppet sem antiszemita, akkor a szavazói miért azok? Ezt nem értem... Az mszp vagy az LMP szavazói miért nem zsidóznak? Honnan vették ezek az emberek, hogy a jobbik tüntetéseken mondjuk legitima zsidózás? Valami előzménye csak volt ennek...
"Honnan veszed azt a baromságot, h Novák Előd szerkeszti? Amúgy meg ha uszításnak minősül, h zsidókról és cigányokról megírják az igazságot, arról csakis ők tehetnek."
Egyrészt a jobbikosok keze csak csak benne van a dologban, ha véletlenül pont a jobbikot szidó és jobbik ellenes emberek magántelefonszámai kerülnek ki a kurucra, tehát a jobbik ellenségeivel próbál ilyen módon leszámolni a lap. A másik fele meg az, hogy most is kint van jobb oldalon a jobbik reklámja. Milyen érdekes? Egyébként pedig Előd elég rendesen elszólta magát egy bizottsági ülésen ezzel kapcsolatban.
De nézzük meg a kurucot egy kicsit közelebbről. A jobbikos képviselők többször felszólaltak mellette. A lap nyíltan rasszista és antiszemita. A zsidókat okol számos gazdasági problémáért. Géntemetőnek hívja azt, ha két különböző rassz képviselője együtt van. Ha ezekkel a dolgokkal nem ért egyet a jobbik, akkor miért támogatja nyíltan a lapot? Ha én mondjuk mindennel egyetértek, ami az indexen van, de ők minden második cikkükben a pirézek kiirtására szólítanak, akkor én nem fogom megvédeni őket semmilyen támadással szemben, ha én nem akarom kiirtani a pirézeket. Azért ez elég logikus, csak nektek nehezen megy a deduktív gondolkodás.
"Ha demokráciában élnénk, nem lenne kötelező hinni a holokausztban, ahogy más történelmi eseményekben sem kötelező."
A Holokauszt egy történelmi tény. Az elemi részecskékben sem kötelező hinni, vagy a tömegmegmaradás törvényében sem. Sőt, még a fény részecsketulajdonságaiban sem.
"Egyrészt nem a zsidókat akarták összeszámoltatni, hanem az izraeli állampolgársággal rendelkezőket. Másrészt nézz kicsit utána, h a magyarországi történelmi személyiségek közül kik voltak zsidók! Csak két példát mondok: kun béla, rákosi mátyás. Olyat nem tudok, aki ne kizárólag rosszat tett volna nekünk, magyaroknak."
Ez megint egy olyan dolog, hogy nem vagyok antiszemita, de a zsidók mindig is konspiráltak a magyarok ellen, és ezért gyűlölöm a zsidókat. De ne merészeld azt állítani róla, hogy zsidógyűlölő vagyok főleg, ha zsidó vagy, mert gyűlöllek! Olyan logikai bukfencekkel rendelkezik az érvelésed, amiket egy jobb eszű harmadikos nem követ el.
Nézz utána a matematikai bizonyítási eljárásoknak, és logikai alapfogalmaknak! Nagyon hasznos tud lenni. E-mellett nem ártana megismerkednek a kauzalitás törvényével.
"Egyébként pedig Előd elég rendesen elszólta magát egy bizottsági ülésen ezzel kapcsolatban. "
És innen is jön az a tévhit, hogy ő a szerkesztője. Egyszerűen csak a tulajdonosa, részben, még csak nem is többségi. Amúgy ezt is mondta gyakorlatilag. Sötét a Novák ahhoz, hogy mögöttes értelmet csempésszen a mondandójába :)
Ha ennyire a matematikai logika felé mentünk el, én is rákérdeznék, hogy ismered e a teljes eseményrendszer fogalmát?
Szerinted a következő, teljese eseményrendszer-e?
Valaki olyan következtetéseket von le eddigi élettapasztalatai során, hogy létezhet egy nemzetnek egy szubkulturális mozgalma, amely akár más nemzetek rovására is igyekszik a tagok számára érdekeket is érvényesíteni.
Hogy viszonyulhat ehhez egy másik nép tagja:
A.) Irtsuk ki mindet!
B.) Dögöljenek meg.
C.) Nem tudom.
Én sem utálom az összes zsidót.Csak a Holokasztbohócokat mint Kertész Imre, Smidt Mária és a hasonszőrűeket.
Az a zsinagóga már nem zsinagóga, hanem kultúrház.
Minek adták el, ha most hisztiznek miatta?
Az az intézmény bevételhez jut azzal, hogy rendezvényeket tartanak ott.
Ha én megveszek egy mecsetet és tegyük fel meleg bárt csinálok belőle, ahhoz már semmi köze az előző tulajdonosnak, mivel megtörtént az adásvétel és jogilag teljesen enyém az ingatlan.
"Gondolkodj már! Ha egy párt cseppet sem antiszemita, akkor a szavazói miért azok? Ezt nem értem... Az mszp vagy az LMP szavazói miért nem zsidóznak? Honnan vették ezek az emberek, hogy a jobbik tüntetéseken mondjuk legitima zsidózás? Valami előzménye csak volt ennek..."
Az ő szavazóik meg náciznak, és betiltanák a Jobbikot. Ennyi erővel az MSZP meg az LMP nem demokratikus pártok. (Egyébként valóban nem azok, csak nem ezért.)
"Egyrészt a jobbikosok keze csak csak benne van a dologban, ha véletlenül pont a jobbikot szidó és jobbik ellenes emberek magántelefonszámai kerülnek ki a kurucra, tehát a jobbik ellenségeivel próbál ilyen módon leszámolni a lap. A másik fele meg az, hogy most is kint van jobb oldalon a jobbik reklámja. Milyen érdekes?"
Az, h a Jobbikkal szimpatizál az oldal, számodra azt jelenti, h Jobbik-tagok szerkesztik? Ez olyan, mintha azt mondanám, h ha szereted mondjuk a Metallicát, biztos tagja is vagy.
"Egyébként pedig Előd elég rendesen elszólta magát egy bizottsági ülésen ezzel kapcsolatban."
Miszerint? Van egy olyan érzésem, h itt is vmi nagyon durva csúsztatásról van szó :)
"De nézzük meg a kurucot egy kicsit közelebbről. A jobbikos képviselők többször felszólaltak mellette."
Mert ők még hisznek olyasmiben, h sajtószabadság. Kis naivak.
"A lap nyíltan rasszista és antiszemita."
Ahogy minden magyar, aki nyitott szemmel jár, és van egy kis esze.
"A zsidókat okol számos gazdasági problémáért."
Mert a zsidók felelősek számos gazdasági problémáért. De még ha nem is így lenne, miért ne okolhatnák őket? (Persze tudom: mert zsidókra soha semmi rosszat nem szabad mondani. Aki ezt teszi, az gaz náci.)
"Géntemetőnek hívja azt, ha két különböző rassz képviselője együtt van."
Tájékozódj, mielőtt hülyeséget írsz! A géntemető rovatban közösségi oldalakon talált profilokról szemezgetnek. Az igaz, h nem értenek egyet azzal, ha vki ember létére cigánnyal v négerrel jön össze, de hát értelmes ember nem is tesz ilyet.
"Ha én mondjuk mindennel egyetértek, ami az indexen van, de ők minden második cikkükben a pirézek kiirtására szólítanak, akkor én nem fogom megvédeni őket semmilyen támadással szemben, ha én nem akarom kiirtani a pirézeket."
Amilyen elvakult vagy, sztem egyetértenél azzal is. Egyébként a kuruc.infón soha nem szólítottak fel semmilyen nép kiirtására. Ellentétben pl. sickratman elvtársaddal, aki a rádióban bemondta karácsonykor, h kiirtaná az összes keresztényt. Ha a zsidókról mondta volna ugyanezt, azóta is börtönben lenne.
"A Holokauszt egy történelmi tény. Az elemi részecskékben sem kötelező hinni, vagy a tömegmegmaradás törvényében sem. Sőt, még a fény részecsketulajdonságaiban sem."
Ismét azt mondom, tájékozódj: [link]
"Olyan logikai bukfencekkel rendelkezik az érvelésed, amiket egy jobb eszű harmadikos nem követ el."
Ha megcáfollak, az logikai bukfenc? :)
Tudtommal a teljes eseményrendszer valószínűségeket rendel a különböző eseményekhez, amelyek összértéke 1 lesz. Tehát a valószínűségi eloszlások összege egy.
Amiket te vázoltál, azok nem események. Akkor lennének események, ha azt írtad volna, hogy:
A kiirtásukra 30% az esély
Arra, hogy megdögölnek maguktól 40% az esély
A nem tudom az nem egy esemény drága kommentelő!
""Egyébként pedig Előd elég rendesen elszólta magát egy bizottsági ülésen ezzel kapcsolatban."
Miszerint? Van egy olyan érzésem, h itt is vmi nagyon durva csúsztatásról van szó :) "
Nem, ilyen tényleg volt :) Azt nyilatkozta egy heves vita tüzében, hogy az info pontosan azt rakja ki, amit ő megmond nekik, merthogy az övé a lap. Youtube-on fent van valahol szerintem.
Szerintem most vitáztam utoljára vérnácival... Igen, tényleg megcáfoltál, elismerem. Egyetlen logikai probléma se volt a felvetéseiddel. Tényleg lehet az, hogy valaki nem antiszemita, de azt gondolja, hogy a zsidókat ki kell irtani, és közben pedig jogos, ha kikéri magának, hogy náci lenne. Természetesen az is normális dolog, hogy csak a mondatok első felére válaszolsz, a másodikra nem. Mert így aztán igazán meg lehet cáfolni valakit.
"Egyrészt a jobbikosok keze csak csak benne van a dologban, ha véletlenül pont a jobbikot szidó és jobbik ellenes emberek magántelefonszámai kerülnek ki a kurucra, tehát a jobbik ellenségeivel próbál ilyen módon leszámolni a lap. A másik fele meg az, hogy most is kint van jobb oldalon a jobbik reklámja."
Mindenben igazad volt!
OK, korrigálok, illetve kiegészítek:
Szerinted a következő, teljese eseményrendszer-e?
Valaki olyan következtetéseket von le eddigi élettapasztalatai során, hogy létezhet egy nemzetnek egy szubkulturális mozgalma, amely akár más nemzetek rovására is igyekszik a tagok számára érdekeket is érvényesíteni.
Ha megkérdezik az illetőt, hogy viszonyul az adott nemzet tagjaihoz, milyen választ fog adni erre? (ezek az események).
A.) Irtsuk ki mindet!
B.) Dögöljenek meg.
C.) Nem tudom.
Remélem így már szabályos a kérdés megfogalmazása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!