Miért pontozzák le folyamatosan a baloldali kommentelők válaszait?
A baloldaliak is lepontozzák a jobboldali válaszokat.
Más rovatokban is hasonló a helyzet.
A jobbosokét is ugyanúgy leszokták.
Nem értem a problémádat!
Mert az oldalon alapból többségben voltak mindig is a jobbosok és már rég senkit nem érdekel, hogy a fel-leszavazás arra kellene, hogy vonatkozzon, hogy mennyire HASZNOS, a kérdésre választ adó véleményt írt be a válaszoló, hanem inkább tetszésnyilvánításra használják.
Ez, meg a héten az oldalra szabadul MNO-horda okozza ezt. Nem tudom meddig tűrik még a modok a napi 30 ugyanolyan kérdést, de régen ezért órák alatt ment a ban.
Hála az égnek tényleg ezen a héten több fideszes és jobboldali beíró volt, de ez nem volt mindig így!
Hetekkel ezelőtt kb. csak 3 fideszes válasozló volt, jobbikosból akkor is sok volt, de az oldal 85%-a liberális, kommunista, baloldali anarchista vagy szoci volt!
Akkor minden fideszest 20% alá pontoztak a kommunista beírók!
Ahhoz képest, hogy azon hisztiztél, hogy "jájj lepontozzák balleréket" mégis az enyém lett lehúzva! :D
Szánalmas, hisztis bagázs vagytok ballibák! :)
"Ezen az oldalon a legtöbb kommentelő vagy Fideszes, vagy Jobbikos. Csak az lehet az igaz, amit ők állítanak."
És ezt mire alapozod, csak mert te azt mondod? :D
Szerintem meg az "igazmondó" liberósok vannak többen, de a lényeg, hogy hiosztizhettetek egy sort "me lépontozzák" mégis a jobbosok válaszai vannak lehúzva jobban, de hát az éterre nem csak ti böföghetitek a hülyeségeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!