Miért pontozzák le folyamatosan a baloldali kommentelők válaszait?
"balosoknak mindegy ők egész nap otthon ülnek."
Lehet, mert a mocsadék fidesz a többségtől már elvette a munkáját
Szerintem mindenki a saját maga véleményével foglalkozzon.Én Jobbikos vagyok és csak a más pártszimpátiával rendelkezőket szoktam felpontozni, ha megosztanak olyas fajta gondolatokat amik érdekesek.
Sajnos azt láttom, hogy a baloldalnak(MSZMP utódpártjai: MSZP, FIDESZ stb.) általában nem tudnak valódi érveket felsorakoztatni elveik mentén.
Csupán a televíziókban hallott sovinista, tudatlanság rágalmait.
Miközben a közvélemény kutató cégek kimutatták, hogy a Jobbik tábora az országos átlagnak megfelelően xenofób, míg végzettségük a többi párt végzettségénél magasabban kalibráltak. Az ország diplomázottjainak 1/3-a ugyanis Jobbik támogató, A párt táborának felét pedig középszintű végzettséggel rendelkező és az Ő táborukban van arányát tekintve a legkevesebb általános iskolái tanulmányt sem elvégzők.
Ezen okból való vélhetőleg, hogy a párt állás foglalása szerint azon csoportnak ne járjon szavazati jog.
Míg a baloldal mely magát műveltnek kalibrálja a legkevésbé iskolázott a pártok rangsorában.
Ezen baloldali pártok sorból az LMP lóg ki. Míg a Fidesz az értelmiségiek tekintetében a 3. helyen van.
Éppen ezért én tisztelem a művelt baloldaliakat, mert ritka, mint a fehér holló.
A baloldaliak az idősebbek,és nyugdíjasok,ők kihalófélben vannak,a jobboldaliak,ők a fiatalok,és többen vannak.
Ez már a korfa.
14/16!
Ha szerinted az MSZP meg a Fidesz az MSZMP utódpártjai, akkor érhető a válaszod. Ekkora tévedés mellett bármit mondhatsz hiteltelen marad.
Az MSZP csak addig hangozattta, hogy ő az utódpárt, amíg a vagyont meg nem kaparintotta.
A Fidesz pedig - zsigeri antikommunizmusával - soha sem lehetett az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!