Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért pontozzák le folyamatosa...

Miért pontozzák le folyamatosan a baloldali kommentelők válaszait?

Figyelt kérdés
Ennyire sokan vannak ezen az oldalom a jobboldali gondolkodásúak, vagy mi az oka annak, hogy ők magasabb százalékkal rendelkeznek, mint a baloldali válaszadók.

2014. jan. 11. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én a munka mellett elég sokat tudom nézegetni az oldalt, és tényleg teljesen nyilvánvaló, hogy munkaidőn túl, és hétvégén több a jobboldali komment. Azt hittem csak nekem tűnt fel, de látom más is észrevette már.
2014. jan. 12. 10:27
 12/18 Joe Makepeace ***** válasza:
9%

"balosoknak mindegy ők egész nap otthon ülnek."

Lehet, mert a mocsadék fidesz a többségtől már elvette a munkáját

2014. jan. 12. 14:29
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Joe Makepeace, a fidesz alatt nőtt a foglalkoztatottság te gyurcsányista! a te gyurcsótányod alatt váltak százezrek munkanélkülivé!
2014. jan. 12. 14:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki a saját maga véleményével foglalkozzon.Én Jobbikos vagyok és csak a más pártszimpátiával rendelkezőket szoktam felpontozni, ha megosztanak olyas fajta gondolatokat amik érdekesek.

Sajnos azt láttom, hogy a baloldalnak(MSZMP utódpártjai: MSZP, FIDESZ stb.) általában nem tudnak valódi érveket felsorakoztatni elveik mentén.

Csupán a televíziókban hallott sovinista, tudatlanság rágalmait.

Miközben a közvélemény kutató cégek kimutatták, hogy a Jobbik tábora az országos átlagnak megfelelően xenofób, míg végzettségük a többi párt végzettségénél magasabban kalibráltak. Az ország diplomázottjainak 1/3-a ugyanis Jobbik támogató, A párt táborának felét pedig középszintű végzettséggel rendelkező és az Ő táborukban van arányát tekintve a legkevesebb általános iskolái tanulmányt sem elvégzők.

Ezen okból való vélhetőleg, hogy a párt állás foglalása szerint azon csoportnak ne járjon szavazati jog.

Míg a baloldal mely magát műveltnek kalibrálja a legkevésbé iskolázott a pártok rangsorában.

Ezen baloldali pártok sorból az LMP lóg ki. Míg a Fidesz az értelmiségiek tekintetében a 3. helyen van.

Éppen ezért én tisztelem a művelt baloldaliakat, mert ritka, mint a fehér holló.

2014. jan. 12. 17:47
 15/18 anonim ***** válasza:

A baloldaliak az idősebbek,és nyugdíjasok,ők kihalófélben vannak,a jobboldaliak,ők a fiatalok,és többen vannak.

Ez már a korfa.

2014. febr. 13. 17:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor tudnék érdemben válaszolni, ha megmondanád kiket értesz baloldal alatt?
2015. máj. 29. 15:55
 17/18 anonim ***** válasza:

14/16!

Ha szerinted az MSZP meg a Fidesz az MSZMP utódpártjai, akkor érhető a válaszod. Ekkora tévedés mellett bármit mondhatsz hiteltelen marad.

Az MSZP csak addig hangozattta, hogy ő az utódpárt, amíg a vagyont meg nem kaparintotta.

A Fidesz pedig - zsigeri antikommunizmusával - soha sem lehetett az.

2015. máj. 29. 16:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert a jobboldaliak között túlsúlyban vannak az elvakultak. Szeretnék elérni, ha nem szavazna senki balra, és azt tehetnének ezzel az országgal, amit akarnak.
2015. dec. 21. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!