Ti ismertek olyat aki nyíltan vállalja, hogy Fidesz szavazó?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy az összes statisztika szerint Fidesz a legnepszerubb mégis a környezetem többsége nyíltan Fidesz ellenes és egyértelműen Fideszes emberből összesen 1-2ot ismerek?2014. febr. 8. 22:52
1/19 anonim válasza:
Van vagy 5-6 ilyen elvetemült ismerősöm.
2/19 anonim válasza:
Nagymamám Fideszes komfortkeresztény. Vállalja is nyíltan.
3/19 anonim válasza:
Én egyet ismerek, állandóan békemenetre jár, mert facebookon írogatja a fideszes hülyeségeit a falára, de szerencsére élőben sosem hozza fel a témát, talán fél tőle hogy meglincselik.
4/19 anonim válasza:
Konkrétan elég lenne átcsengetni a szomszédhoz..
5/19 anonim válasza:
"Nagymamám Fideszes komfortkeresztény. Vállalja is nyíltan."
Ja, nekem is ő az egyik. :D
6/19 anonim válasza:
Én ismerek egy jó párat, bár az is igaz, hogy ők a körzeti fideszes képviselő sleppjébe tartoznak, szóval nem igazán számítanak jelen esetben. Teljesen pártköröktől független, nyíltan Fidesz szimpatizánst viszont ismerek.
7/19 anonim válasza:
konkrétan fideszes képviselőkön kívül egy ismerősöm van, aki ilyen hihetetlenül evetemült fidesz hívő, rajta kívül vannak ismerőseim akik fideszre szavaznak de ilyen "na hátha majd most jobb lesz" alapon
8/19 anonim válasza:
A munkahelyemen (GE) a műszakon ami 17 főből áll 12-en fogunk a fideszre szavazni.
9/19 anonim válasza:
"A munkahelyemen (GE) a műszakon ami 17 főből áll 12-en fogunk a fideszre szavazni."
Ami valószínű: van a műszakotokban egy fideszes hangadó, meg 5 tökös gyerek, aki meri vállalni az ellenvéleményét. Arra lennék kíváncsi, hogy a 12-ből mennyi a valóban elkötelezett és mennyi a bólogató (hogy ne kelljen feleslegesen vitatkozniuk :) ). Erre szerintem te sem tudod a választ...
10/19 anonim válasza:
Környezetemben azt hiszem mindenféle emberrel találkoztam, fidesz-maszp-jobbik szimpatizánssal egyaránt. Igen, vannak fideszesek, sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!