Mit szóltok hozzá, hogy a Jobbik Iránnal szimpatizál?
1. Vona Gábor a nemzeti ünnepen bejelentette, hogy az iráni forradalmi gárdát szeretné elhívni majd a közelgő választásokra "vendégszerepelni".
http://www.youtube.com/watch?v=5-o0n9qaVG8
http://www.youtube.com/watch?v=gjyLd6zPqSY&feature=related
2. Irán nem hajlandó befejezni az atomprogramját az USA és az EU nyomása ellenére sem. Irán, aki aláírta az atomsorompó egyezményt nagyon valószínű, hogy atombomba kifejlesztésén dolgozik.
Miért szimpatizál a Jobbik Iránnal, gyakorlatilag egyedül Európában? Csak azért, mert Irán gyűlöli Izraelt, és az ellenségem ellensége a barátom?
Miért kellene a "forradalmi gárdának", irán fegyveres szervezetének grasszálnia az országban? Kit kéne ezzel megfélemlíteni?
A Jobbik biztos nem antiszemita, ugye? Ez a célzás biztos nem a zsidóknak szólt, ugye?
(Előre is köszi a válaszokat, és minden érvelést felpontozok, kivéve a kulturálatlanokat.)
"egyébként megtörténtek a bizonyos választások és nem hallottam róla hogy bárhol iráni fegyveresek ellenőrizték volna a szavazatokat."
Október 23. óta történtek választások? Nahát...
"Irán 100 szor jobb mint a nyugati erkölcsi fertő!! Örülnék neki, ha hasonló lenne a helyzet Magyarországon mint Iránban!!"
Valóban. Keresztény nők csoportos halálra kövezése a vallásuk miatt, ez aztán a jó erkölcs netovábbja. Vagy amikor a forradalmi gárda húsz embert agyonlő, mert a demokráciáért tüntetnek.
Mesés egy rendszer, igazad van...
""Vona Gábor fenti célzása, vagyis az iráni forradalmi gárda meghívása direkt a zsidók ellen szólt-e, vagy sem?"
Nem!
Ez ugyanis csúnya antiszemitizmus ami jól tudjuk hova vezetett..."
Ezt most nem értem kristálytisztán.
Ilyen alapon semmi csúnya dolog nem történik, mert csúnya? Vagy mi van?
Ha szerinted az irániak behívására történő célzás nem a zsidók ellen szólt, akkor indokold már meg jobban, légyszi...
Végezetül:
Alapvetően örülök, hogy senki sem vitatkozik velem, pedig másra számítottam.
Az Iránnal kapcsolatos fenyegetés a zsidóknak szólt, ezért azok a jobbikosok, akik olvasták ezt a kérdést, és a hozzászólásokat, megkérném, hogy (attól függetlenül, mennyire kedvelik a pártjukat, és mi a véleményük a zsidókról) többet NE ÁLLÍTSÁK, hogy a pártjuk nem antiszemita, mert az ilyen, és ehhez hasonló hozzászólásokból egyértelműen kiderül, hogy az. 37 hozzászólóból egy sem tiltakozott az ellen, csak amellett érveltek, hogy ez nem számít, vagy hogy ez jó így, ahogy van.
Én nem ítélkezem, nem tisztem, meg sajnos úgyse számítana semmit, de annak nagyon örülök, hogy senki sem vitatta el az elvitathatatlan: a Jobbik antiszemita és zsidóellenes.
Köszönöm mindenkinek! :)
"Október 23. óta történtek választások? Nahát..."
EP-választás nem rémlik (Mellesleg a videó 2006os.)
Engem csak a ti vakságotok idegesít.Szidjátok Iránt, aztán meg Kurcsánynak meg Piktornak tapsikoltok.Itt is ugyanaz van mint Iránban, csak nem olyan nyíltan.És ezt ti nem akarjátok/tudjátok észrevenni
Minden félreértés elkerülése végett nézzétek meg a videó feltöltőjének az info részét. Ott láthatjátok, hogy a video 2008 október 23-án készült.
Nem voltak itt iráni megfigyelők, mint ahogyan a kereskedelmi televíziók székházait sem rombolták le ezek az elmeháborodottak. A cél éppen az, hogy ne jussunk el odáig, hogy valaki ránk akarja kényszeríteni a saját normáit, hogy megmondja azt, hogyan éljünk, mit szeressünk, és azért üldözzenek embereket, mert valamiért mások. Ezért kellene ökölrázás meg hőbörgés helyett gondolkodni.
09.18!
Magam se mondhattam volna szebben! :)
09:18
Pont azert nem valasztok az MSZP-re meg a FIDESZ-re. Elegem van abbol hogy azt kell csinaljam es gondoljam amit ok akarnak.
ma 20:11
ezt meg éppen én nem mondtam volna szebben.
"Elegem van abbol hogy azt kell csinaljam es gondoljam amit ok akarnak."
Bármelyik pártra szavazol, mindig ezt kell tenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!