Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a Jobbik Iránnal szimpatizál?

Figyelt kérdés

1. Vona Gábor a nemzeti ünnepen bejelentette, hogy az iráni forradalmi gárdát szeretné elhívni majd a közelgő választásokra "vendégszerepelni".

http://www.youtube.com/watch?v=5-o0n9qaVG8

http://www.youtube.com/watch?v=gjyLd6zPqSY&feature=related

2. Irán nem hajlandó befejezni az atomprogramját az USA és az EU nyomása ellenére sem. Irán, aki aláírta az atomsorompó egyezményt nagyon valószínű, hogy atombomba kifejlesztésén dolgozik.

[link]

Miért szimpatizál a Jobbik Iránnal, gyakorlatilag egyedül Európában? Csak azért, mert Irán gyűlöli Izraelt, és az ellenségem ellensége a barátom?

Miért kellene a "forradalmi gárdának", irán fegyveres szervezetének grasszálnia az országban? Kit kéne ezzel megfélemlíteni?

A Jobbik biztos nem antiszemita, ugye? Ez a célzás biztos nem a zsidóknak szólt, ugye?

(Előre is köszi a válaszokat, és minden érvelést felpontozok, kivéve a kulturálatlanokat.)

2009. dec. 4. 17:14
 31/99 anonim ***** válasza:
57%

"Én azt, hogy a szélsőjobbnak sohasem volt erőssége az értelmes érvelés ;-)"

és ez értelmes érvelés,darling?

2009. dec. 4. 21:05
 32/99 anonim ***** válasza:
46%

"Csak arra céloztam, hogy a Jobbik zsidó-ellenes, és hogy ez a kijelentés, vagyis a forradalmi gárda behívása egy olyan gesztus volt, amivel azt az üzenetet küldik: most jól megmutatjuk a zsidóknak, mert mi igen tökösek vagyunk."

Csak arra céloztam, hogy a zsidók goy-ellenesek (fajgyűlölők), és hogy ez a kijelentés, vagyis a "fölvásároljuk Magyarországot" egy olyan gesztus volt, amivel azt az üzenetet küldik: most jól megmutatjuk a többieknek, mert mi igen tökösek vagyunk.

ne mondd hogy nincs a kérdésedben a "zsidó" és "antiszemitizmus"!

te hoztad szóba

mellesleg az USA (vezetőségének) emlegetése is gondolkodásra sarkall engem

mi is pontosan az antiszemitizmus?

Izrael bírálata?

2009. dec. 4. 21:09
 33/99 anonim ***** válasza:
60%

"Én azt, hogy a szélsőjobbnak sohasem volt erőssége az értelmes érvelés ;-)"

Nem érzed az iróniát?

2009. dec. 4. 22:00
 34/99 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, bár a kérdésem nem arra irányult, hogy miért utálják a jobbikosok a zsidókat, hogy mi a válaszolók véleménye Izrael államról, és annak cselekedeteiről, hanem arra, hogy Vona Gábor fenti célzása, vagyis az iráni forradalmi gárda meghívása direkt a zsidók ellen szólt-e, vagy sem?

Úgy tűnik, ellenük szólt, hisz ezt egy válaszoló sem tagadta, inkább amellett érvelt, miért normális, ha valaki utálja a zsidókat, vagy Izraelt. (Zárójelben mégegyszer: nekem most ennél a kérdésnél per pillanat tök mindegy, hogy egyesek szerint miért normális utálni a zsidókat, vagy Izraelt.)

Mindenesetre azt hiszem, hogy a fenti videó, és az eddig itt olvasható hozzászólások jól mutatják, hogy miért tartják az emberek a Jobbikot antiszemitának, zsidó-ellenesnek.

A párt egyik fele ezt ugyanis tagadja.

A másik fele meg dicséri, hogy ez így van jól, így helyes.

Mindenféle értékítélet nélkül: el kéne dönteni, hogy akkor most mi van, és amíg nem dőlt el, nem igazán kéne tiltakozni ellene, nem igaz?

2009. dec. 5. 01:03
 35/99 anonim ***** válasza:
92%

Ha én riporter, újságíró, vagy politikus lennék, biztos rákérdeznék, amikor ez a Barbie baba fülig érő vigyorral magyaráz a rendőrterrorról, a szemkilövésekről, az ÁVH-ról meg a diktatúráról. Megkérdezném tőle, hogy akkor hogy is van ez, hogy tömeggyilkosokat és egy állami terror kiszolgálóival cimborálnak. Meg azt is, hogy egy "keresztény szellemű párt" képviselőjeként mit szól az iráni keresztényüldözéshez, miért nem emel szót ellene.

Szinte biztos vagyok benne, hogy a szokásos fülig érő vigyorral azt mondaná, nem válaszol, neki ez a megbízatása, neki csak a rendőrterror áldozataival kötelessége foglalkozni.

De azért mélyen a szemébe néznék...

2009. dec. 5. 10:53
 36/99 anonim ***** válasza:
58%

ez gyonyoru(a kerdesedre valaszolva).

az ,hogy van mas orszagoknak atom...hat legyen.de ott nem egy skrizofen allat iranyit,mint iranba.

az meg enyhe kifejezes,hogy nem ismeri el izraelt...

le akarja a terkeprol is torolni(picike elteres).

es az ,h az U.S.A. ledobta az atomot a japcsikra az miert is volt???csak nem ok tamadtak meg Pearl Harbort?

2009. dec. 5. 12:21
 37/99 anonim ***** válasza:
49%

"Vona Gábor fenti célzása, vagyis az iráni forradalmi gárda meghívása direkt a zsidók ellen szólt-e, vagy sem?"

Nem!

Ez ugyanis csúnya antiszemitizmus ami jól tudjuk hova vezetett...

2009. dec. 5. 14:22
 38/99 anonim ***** válasza:
62%

egyébként megtörténtek a bizonyos választások és nem hallottam róla hogy bárhol iráni fegyveresek ellenőrizték volna a szavazatokat.

mondani sokan mondtak sokmindent

elvégre demokrácia van vagy mi

2009. dec. 5. 14:37
 39/99 anonim ***** válasza:
44%
Azt hogy nagyon jó!! Irán 100 szor jobb mint a nyugati erkölcsi fertő!! Örülnék neki, ha hasonló lenne a helyzet Magyarországon mint Iránban!!
2009. dec. 5. 14:41
 40/99 anonim ***** válasza:
65%

"Irán 100 szor jobb mint a nyugati erkölcsi fertő!! "

Miért nem költözöl oda? Legalább nézhetnéd, ahogyan keresztényeket vernek, tizenéveseket akasztanak fel, köveznek halálra meg vakítanak meg. Fasza egy hely, tényleg.

2009. dec. 5. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!