Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a Jobbik Iránnal szimpatizál?

Figyelt kérdés

1. Vona Gábor a nemzeti ünnepen bejelentette, hogy az iráni forradalmi gárdát szeretné elhívni majd a közelgő választásokra "vendégszerepelni".

http://www.youtube.com/watch?v=5-o0n9qaVG8

http://www.youtube.com/watch?v=gjyLd6zPqSY&feature=related

2. Irán nem hajlandó befejezni az atomprogramját az USA és az EU nyomása ellenére sem. Irán, aki aláírta az atomsorompó egyezményt nagyon valószínű, hogy atombomba kifejlesztésén dolgozik.

[link]

Miért szimpatizál a Jobbik Iránnal, gyakorlatilag egyedül Európában? Csak azért, mert Irán gyűlöli Izraelt, és az ellenségem ellensége a barátom?

Miért kellene a "forradalmi gárdának", irán fegyveres szervezetének grasszálnia az országban? Kit kéne ezzel megfélemlíteni?

A Jobbik biztos nem antiszemita, ugye? Ez a célzás biztos nem a zsidóknak szólt, ugye?

(Előre is köszi a válaszokat, és minden érvelést felpontozok, kivéve a kulturálatlanokat.)

2009. dec. 4. 17:14
 11/99 anonim ***** válasza:
50%

Mond már meg hogy mivel különbek a zsidók az irániaktól?

Miből gondolod hogy az ő vitájukban a zsidóknak van igaza?

Irán soha nem ment neki Izraelnek, csak nem ismerte el, de Izrael felfegyverezte az USA val Irakot az 1988 as háborúban, amiben irak támadta meg Iránt, minden magyarázat nélkül. Persze gyorsan kiderült hogy kik is állnak a támadás háta mögött, és csak hab a tortán hogy utána Irak is meg lett támadva, amikor nem úgy táncolt ahogy a zsidó amerikai kettős fütyült.

Te tényleg ennyire elvakult zsidó barát vagy, esetleg zsidó hogy a tények nem érdekelnek?

Én le sz.. a zsidókat de ne csináljunk már belőlük szentet, főleg Iránnal szemben.

2009. dec. 4. 18:17
 12/99 anonim ***** válasza:
61%

A másik fele pedig válaszolt, de azok a válaszok nem igazán tekinthetők érdeminek.

Miért? Rövid kérdésre rövid volt a válasz.Nem volt kitétel, hogy meg is kell indokoljam a válaszomat, majd ha ilyen kritériumot teszel, akkor lesz jogod kritizálni a válaszokat.

2009. dec. 4. 18:22
 13/99 anonim ***** válasza:
49%

Ezeket a kedves perzsákat úgysem engedik be az országba, hála istennek. :)

Te annyira ostoba vagy hogy az fáj.

Mi is a baj az Irániakkal? Hogy nem engedik gyarmatosítani az országukat, vagy hogy nem ismerik el Izraelt? Mond már valamit, mi is a baj velük?

2009. dec. 4. 18:24
 14/99 anonim ***** válasza:
43%

Az a baj vele, hogy amit a Jobbikkal csak kapcsolatba lehet hozni, azzal kapcsolatban minden pontot meg kell fogni támadási pontnak. A magukfajtáknak...

Szebb Jövőt!

2009. dec. 4. 18:31
 15/99 anonim ***** válasza:
2009. dec. 4. 18:31
 16/99 anonim ***** válasza:
66%

Az a Forradalmi Gárda, amelyet Vona Gábor jövő tavasszal Magyarországra akar hívni, hogy "Budapest utcáin grasszáljon", idén nyáron Teheránban a választási eredmények tisztaságát kétségbe vonó demonstráló tömegbe lőtt, legalább 20 ember halálát okozva.

Annak fényében, hogy a Jobbik gyilkosokkal, egy elnyomó rendszer vallási milíciájával szimpatizál, különösen álszentül és hiteltelenül hangzanak Morvai szavai, aki 3 éve egyfolytában a "szemkilövetéseken" és a "rendőri önkényen" lovagol.

Remélem, több diktatúrával a hátunk mögött, nem ázsiai fanatikus vademberek világát kívánjuk saját jövőnknek. Vagy ha az ország ezt akarja, akkor meghagyom másoknak, de én nem kérek belőle.

2009. dec. 4. 18:41
 17/99 anonim ***** válasza:
45%
jajj mi lesz most?húú vége a világnak bezzeg az usa!velük kell komálni hiszen 56-ban is kihúztak a sz@rból mi?lázadjatok majd mi segítünk.....
2009. dec. 4. 18:48
 18/99 anonim ***** válasza:
43%

Izrael -akinek mellesleg több tucat,ha nem 100 atombombája van- nem írta alá az atomsorompó egyezményt. gyk egy szava nem lehet arra hogy Irán mit csinál a dúsított uránnal.

Vonáék szerintem azzal szimpatizálnak amit Irán képvisel:vagyis dacolnak a zsidókkal, nem lehet őket alázatra tanítani egy kis holokausztozással stbstb.

Arról meg hogy ki grasszál Budapest utcáin itt egy kép:

[link]

2009. dec. 4. 18:51
 19/99 A kérdező kommentje:

"Mond már meg hogy mivel különbek a zsidók az irániaktól?

Miből gondolod hogy az ő vitájukban a zsidóknak van igaza?

Irán soha nem ment neki Izraelnek, csak nem ismerte el, de Izrael felfegyverezte az USA val Irakot az 1988 as háborúban, amiben irak támadta meg Iránt, minden magyarázat nélkül. Persze gyorsan kiderült hogy kik is állnak a támadás háta mögött, és csak hab a tortán hogy utána Irak is meg lett támadva, amikor nem úgy táncolt ahogy a zsidó amerikai kettős fütyült.

Te tényleg ennyire elvakult zsidó barát vagy, esetleg zsidó hogy a tények nem érdekelnek?

Én le sz.. a zsidókat de ne csináljunk már belőlük szentet, főleg Iránnal szemben."

Valamit félreérthettél, kedves válaszoló, vagy rosszul címezted a hozzászólásodat. Egy szóval sem mondtam, hogy Izraelnek adnék igazat Iránnal szemben, mert hogy a zsidókat "kedvelem". Nem amellett érveltem, hogy a zsidók "szentek", egyáltalán egy szót se szóltam a zsidókról, sőt, még jelzőt sem használtam velük kapcsolatban. Olvasd vissza bátran!

Csak arra céloztam, hogy a Jobbik zsidó-ellenes, és hogy ez a kijelentés, vagyis a forradalmi gárda behívása egy olyan gesztus volt, amivel azt az üzenetet küldik: most jól megmutatjuk a zsidóknak, mert mi igen tökösek vagyunk.

Erre viszont te egy szóval sem reagáltál, ahogy mondjuk senki sem...

Nem szemétkedésből, de talán célszerű lenne ezentúl minden hozzászólást kétszer elolvasnod...

2009. dec. 4. 18:52
 20/99 anonim ***** válasza:
75%

"Arról meg hogy ki grasszál Budapest utcáin itt egy kép: "

"A In-Kal Security 2000 Biztonsági, Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az In-Kal cégcsoport tagja, melyen belül az első vagyonvédelmi vállalkozás 1990-ben indult.

A kizárólagosan magyar tulajdonú társaság a szakmai munka színvonalának, minőségének, a megbízhatóságnak köszönhetően dinamikusan fejlődő vállalkozás, mára egyike a legismertebb piacvezető biztonsági cégeknek."

[link]

Ettől nem lettek számomra szimpatikusabbak a Jobbik muzulmán gyilkos barátai.

2009. dec. 4. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!