Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a Jobbik Iránnal szimpatizál?

Figyelt kérdés

1. Vona Gábor a nemzeti ünnepen bejelentette, hogy az iráni forradalmi gárdát szeretné elhívni majd a közelgő választásokra "vendégszerepelni".

http://www.youtube.com/watch?v=5-o0n9qaVG8

http://www.youtube.com/watch?v=gjyLd6zPqSY&feature=related

2. Irán nem hajlandó befejezni az atomprogramját az USA és az EU nyomása ellenére sem. Irán, aki aláírta az atomsorompó egyezményt nagyon valószínű, hogy atombomba kifejlesztésén dolgozik.

[link]

Miért szimpatizál a Jobbik Iránnal, gyakorlatilag egyedül Európában? Csak azért, mert Irán gyűlöli Izraelt, és az ellenségem ellensége a barátom?

Miért kellene a "forradalmi gárdának", irán fegyveres szervezetének grasszálnia az országban? Kit kéne ezzel megfélemlíteni?

A Jobbik biztos nem antiszemita, ugye? Ez a célzás biztos nem a zsidóknak szólt, ugye?

(Előre is köszi a válaszokat, és minden érvelést felpontozok, kivéve a kulturálatlanokat.)

2009. dec. 4. 17:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:

"Nahát. Voltam már zsidóbarát, hazaáruló, mocskos liberális, meg mindenféle, de cionista még nem voltam."

Ez kb mind ugyanzt jelenti.Sőt mondok újabbakat: filoszemita, zsidóbérenc, maszopista, antiperzsita

2009. dec. 13. 19:26
 92/99 anonim ***** válasza:

"De édes! :)

Alig meglepő ám, hogy mind a 3 utolsó hozzászólás mellett az áll, hogy a válaszoló 53%-ban hasznos válaszokat ad. Nyilvánvaló, hogy mind a hármat ugyanaz írta. De azért ügyes próbálkozás volt! :)"

én írtam a "nem csak téged"-et

én már 54% on állok :)

szóval ne vonj le messzemenő következtetéseket

te cionista

2009. dec. 13. 23:08
 93/99 anonim ***** válasza:
A tegnapi 16:46-os vagyok és nem én írtam a többit. Az a helyzet, hogy, ha nem utálom a zsidókat és cigányokat, akkor rögtön lepontoznak. Amíg az állatokkal foglalkozom, mindig 75% fölött vagyok. Megyek is oda kicsit okoskodni ! Sziasztok !
2009. dec. 14. 21:38
 94/99 anonim ***** válasza:

"Szerencsére nem fenyeget minket a tömeges perzsa betelepülők hada."

Nem, minket nem a perzsák fenyegetnek hanem a héberek.Már épülnek nekik a jó komfortos kis lakóparkok biztonsági szolgálattal mindennel.

U.i:én nem szoktam lepontozni velem ellentétes véleményű embereket, ez inkább rátok vonatkozik.

2009. dec. 14. 22:10
 95/99 anonim ***** válasza:
49%
ja ja mindig a zsidók vagy zsidó védők pontoznak lefelé :)
2009. dec. 14. 23:00
 96/99 anonim ***** válasza:
75%

Azért szimpatizálnak Iránnal,mert erősíteni akarják a kelettel való kapcsolatot. (Nem csak Iránnal,hanem Oroszországgal,Japánnal,Kínával) A NY-ot nem igen érdekelte Magyarország,mert olyanok is a politikusaink hogy hagyják. A keleti piaccal is meg kellene próbálkozni.

Ez csak az én véleményem.

2009. dec. 27. 13:38
 97/99 anonim ***** válasza:
68%
NAGYON HELYES !!! Továbbá Oroszországgal, Kínával, Japánnal is szimpatizálnunk kell!!
2010. jún. 20. 23:44
 98/99 anonim ***** válasza:

Kiderült, ugye, hogy ez is csak hazugság volt. Látott valaki perzsákat a választásokon?

Nem hát, mert Vona egyszerűen hazudott.

2010. jún. 21. 09:25
 99/99 anonim ***** válasza:
Szerencsére a perzsák számára érdekesebb a nyugat.
2010. jún. 21. 21:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!