Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnak a "kormánytszidó,...

Bumbi02 kérdése:

Mit szólnak a "kormánytszidó, takarodj libajnaizók" ahhoz hogy az IMF szerint is jól kezeli Magyarország a válságot?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 12:16
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
65%
Aztm h az IMF is azt a kovet fujja magyarorszag szempontjabol, mint a kormanypart...Meg kell nezni, h mi az erdeke az IMF-nek!"a kapitalizmus alapkerdese: Ki tartozik kinek?"(Robert Kiyosaki) Az adossagok a legnagyobb erdekei az ilyen globalis vilagbankoknak, s az ilyesmi szervezeteknek, meg ha attetelesen is, de oda lyukadunk ki(azokra van kamat, s ez az utja annak, h az emberek orszagok önként rohanjanak a nem letezo penzeik bilincseibe).
2009. dec. 10. 15:19
 52/55 anonim ***** válasza:
65%
12-03 12:42 ! EZÉRT tart itt az orszag, s a vilag, ahol, mert ilyen johiszemuen fordulnak mindig kolcsonokert...Nem is volna gond, ha az egész nem ara menne ki, h egyik kezemmel adok picit, cserebe elveszem ket kezzel a sokat...Nem na, nem igaz... annyit mindig hagy, h fent maradhasson valamennyire a tarsadalom. Kinek adnanak kolocson kovetkezokor, ha nem?!
2009. dec. 10. 15:23
 53/55 anonim ***** válasza:
z OTP elemzői által felfestett jövőkép ennél is komorabb: a gazdasági visszaesés idén az alappálya szerint 4,5 százalékos lehet, a pesszimista forgatókönyv ennél csak hajszálnyival rosszabb (4,6 százalékos zsugorodás). Ez már önmagában is azt jelentené, hogy a rendszerváltás óta a legsúlyosabb gazdasági mélyrepülést élhetjük át, mi több, az idei zuhanás mértéke kétszerese lesz a 2007-es és 2008-as összesített növekedésnek. Erre még rá fog erősíteni, hogy 2010 csak jó esetben hozhat stagnálást, van esély zá, hogy kétszázalékos recesszió fejelje meg az idei zsugorodást.
2009. dec. 11. 20:42
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

LiBajnai egy selejtes, demagóg, öntelt nyomorék. Az IMF azért nyilatkozott pozitívan róla, mert kölcsönöket vett fel, amiket persze nekünk kell majd visszafizetnünk.

Hogy hol a pénz? Nem fogjátok elhinni - ELLOPTÁK! Jó reggelt vietnám.

"hogy még működnek a kórházak"

Működnek? :DDDD Betolnak egy kórterembe hogy dögölj meg ott, a várólisták 15 évre előre beteltek, és ERRE fizess ki havi 6 ezret? Plusz az orvosok menekülnek, mint a patkányok a süllyedő hajóról. Tényleg remekül működik...

"ott hogy járnak a buszok, vonatok"

A MALÉV mindenesetre már bedöglött, és a BKV sincs messze ettől. Érdekesmód a MALÉV is LiBajnai alatt dőlt be, ezt mivel magyarázod?

"ott hogy a tanároknak nem kellett 50%-al csökkenteni a fizetését"

A tanárokat már sikerrel kicsináltak, me' amit keresnek, az az éhenhaláshoz is kevés.

Hogy Matolcsy bácsi is egy ostoba idióta ökör, és 47 ezer forintból 1 napig nem élne meg, az is igaz, de most nem róla van szó.

" úgy ahogy, de működik a rendőrség"

Ja ja, remekül tudnak trafizni, aztán meglátnak egy cigányt és sírva szaladnak haza a kapitányságra. Szolgálunk és védünk, még viccnek is rossz.

"ott hogy van áram, amivel a gépet táplálod, amiről marhaságokat írogatsz, és még sorolhatnám"

Ez meg úgy ahogy van, bullshit.

Egyetlen szó: IMPORT.

"A pénz a közalkalmazottaknál, nyugdíjasoknál, minimálbéren élőknél van, illetve azokba a beruházásokba fektették, amelyek elengedhetetlenek a gazdaság fejlesztéséhez."

A kisebbségnek kiutalt százmilliók valahogy kimaradtak, meg a 80 milliós parlamenti sikkasztások. Bezzeg a húszforintos csokilopást keményen büntetik :D

Abszurdisztán ez, lásd már be.

"Szídjátok az IMF-hitelt és ugyanazokat a demagóg közhelyeket ismételgetetitek..."

Talán eredj le Görögországba, és kérdezz meg pár szakértőt, milyen szupcsyhhhhhhh király dolog volt hiteleket fölvenni, és hogy fellendült az ország.

Vagy te csak azt ismered el igaznak, ami téged igazol? Ahá , értem én :$

"És gondolom amikor majd 2011-ben beindul a gazdaság..."

Eltelt 2011 jócskán. Beindult a gazdaság? Nem. Innentől fogva összefüggéstelen fäszság amit leírtál.

"Mint mondtam pl Lettországban 50%-al csökkentették a tanárok fizetését, itthon történt ilyen? "

Nem, nem történt, helyette páros lábbal kirúgtak pár százezer pedagógust. Igazad van, ez sokkal jobb megoldás :DDDD LOLWUT...

"Persze állások szűntek meg, de mondjuk ha létrejött 1000 munkahely, viszont megszűnt 2000, akkor azt látod, 1000-el több munkanélküli van, azt nem tudod, hogy egyébként lehet kétszer ennyi lenne."

Ha olyan pöpec lenne ez a "válságkezelés", az az 1000 se szűnt volna meg. Most komolyan, szerinted azért jó arc LiBajnai, mert csak 1000 munkahely szűnt meg, nem 8000? :DDDD

Értem, tehát ha megölök egy embert, mondhatom a bíróságon hogy bíró úr kéremszépen én olyan jó fiú vagyok, csak egy embert öltem meg, nem százhetvenet :DDDD ZOMG :D ez még viccnek is rossz...

Ezeknek sorban adtam is a mínuszt.

2014. márc. 9. 15:53
 55/55 anonim ***** válasza:

az IMF szerint akkor kezeli valaki jól a válságot ha nekiáll kuncsorogni náluk

így aztán le lehet rántani még több pénzzel

libajnai ugyanazt művelte mint anno Kádár, felvett egy nagy rakás hitelt, csak épp elsüllyesztette offshore-cégekbe meg a pártkatonák zsebébe, a lakosságra meg szart egy nagyot

a malévot is libajnai tette tönkre, csodálkozom hogy "csak" ennyi kárt okozott...ha maradt volna még 3 évig, 100% hogy államcsőd lett volna a vége

az IMF meg vidáman dörzsölgette volna a koszos mancsait

de mindegy is, libajnai seggnyalóinak tök fölösleges magyarázni, olyan mintha a vaknak magyaráznám, mi az a kék.

libajnai egy kártékony idióta, egy kötözni való bolond, és akik támogatják, ugyanúgy idióták.

2018. aug. 23. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!