"Jah, tényleg is, milyen igaz! Mi az a 38 millárd egy országnak, aminek kilóg a valaga a nadrágból. Kicsire nem adunk, igaz? Nem kell ennyire sóhernek lenni."
És szerinted mégis mikor fizetett volna Irak? Mert szerintem úgy 2050 tájékán, most ígyse-úgyse segített volna.
2009. dec. 3. 14:14
22/55 anonim válasza:
Talán 2050-ben is jó lett volna valamire, nem...? Ennyi erővel mi is mondjuk azt az IMF-nek, hogy "Bocsi, most nem tudunk fizetni, csak majd ötven év múlva, úgyhogy a legegyszerűbb az lesz, ha inkább elfelejtjük ezt az egész tartozás ügyet."
Nem értem, hogy Magyarország miért áll mindig minden esetben önként és dalolva a lóf*sz elé, hogy tessék, itt a s*ggem, b*sszatok!
2009. dec. 3. 14:21
23/55 anonim válasza:
"Nem értem, hogy Magyarország miért áll mindig minden esetben önként és dalolva a lóf*sz elé, hogy tessék, itt a s*ggem, b*sszatok!" Azért, mert ha nem állunk a ló elé, akkor a Bálna fog megb*szni a 3 métere farkával, hogy a te hasonlatodnál maradjak,egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ezen mit nem lehet érteni.
Azt nem értem, hogy egy csőd szélén álló koldusszegény ország miért könnyelműsködik a kintlevőségeivel, amikor a lakosságot sanyargatni készerül. Nem az IMF-ről beszélek most elsősorban, hanem Irakról.
2009. dec. 3. 14:53
27/55 anonim válasza:
kutyakozmetikával kapcsolatban: nem mindegy, hogy miből IMF vagy eu pénz?
példa:
Egy család a csőd szélén áll, rengeteg hitelt vesznek fel.
Apuka a munkahelyén kap egy kis prémiumot, és vesz belőle egy high-tec plazmatévét, mondván, hogy azt nem a hitelből vette.
Nem kötegetni meg szőrszálhasogatni akarok, de én valahogy így látom ezt a dolgot is.
2009. dec. 3. 15:06
28/55 anonim válasza:
"kötekedni" akart lenni...
2009. dec. 3. 15:08
29/55 anonim válasza:
Az a kérdés honnan nézzük,ha itthonról akkor siralmas a válságkezelés,nemzetközi viszonylatból megint máshogy látják..,kérdezzenek meg egy itt élő MAGYAR embert inkább!!
2009. dec. 3. 16:35
30/55 anonim válasza:
És mi lenne, ha az itt élő magyarok gondolkodnának el azon, hogy nem a külső objektív megfigyelőknek van-e igazuk. A válságkezelés nem azt jelenti, hogy tejjel-mézzel folyó kánaán lesz, soha nem látott mértékű foglalkoztatás, gdp száguldás, ez ugyanis nem a válság, hanem éppen a fellendülés jellemzői, de mi magyarok azt hisszük, hogy ilyennek kell lennie a válságkezelésnek. A válságkezelés lényege, hogy fennmaradj a vizen és a lehető legjobb pozícióból indulj a válság után a versenyben és több külföldi közgazdasági forrás is elmondta, hogy a mi pozíciónk lehet a legjobb a válság után. Talán nem kéne mindent elhinni amit a fidesz mond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!