Mit szólnak a "kormánytszidó, takarodj libajnaizók" ahhoz hogy az IMF szerint is jól kezeli Magyarország a válságot?
"Talán nem kéne elhinni mindent amit a Fidesz mond.."
És miért kéne hinni az IMF-nek vagy az Mszp-nek?Volt mikor dübörgött a gazdaság...(valótlan adatokkal) is,ugyi??
az imf külsösként azt látja hogy a gazdaság jó.. és hogy miért kéne hinni nekik? nem csak az imf állitja.. olvastam h az eu szerint is jól kezeljük...
az imf külsösként azt látja h a gazdaság jó, azt nem tudja megmondani h elég rosszul viselik az emberek a válság kezelést.. de figyeljetek... nem lehet megvalósitani ienkor az adócsökkentést, az ajándékozást agybafőbe.. válságkor természetes a megszoritás...bár az én megélhetésem is eléggé romlott értem h mért van szükség megszoritásokra és ugy néz ki használnak ezek a megszoritások...
"Nem értem, hogy Magyarország miért áll mindig minden esetben önként és dalolva a lóf*sz elé, hogy tessék, itt a s*ggem, b*sszatok!"
Mert ilyen hülye birkamagyarok lakják az országot, akik vigyorogva menetelnek a vágóhídra.
Nem. Az IMF azt látja hogy vissza fogja kapni a pénzét.
Az IMF azt is látja remélhetőleg hogy már nincs min megszorítani itt.BTW úgyis ránk fog dőlni az egész sz@r.
Hm, képzelj el egy családot amely eladósodik, van mondjuk 100eFt tartozása. Hogy a pénzt mielőbb visszafizessék a családfő azt mondja a feleségének, és a gyerekeinek, hogy mindenki csak egyszer ehet egy nap, mert hát spórolni kell.
Majd az a személy, aki kölcsönadta a 100eFt-ot nagy örömmel közli, hogy a családfő milyen faszán kezeli a "családi válságot" hiszen vissza tudja fizetni a tartozását.
Na ja, a kérdés csak az, hogy milyen áron...
KEdves Utolsó!
Válság van.. nem mondhatja azt a családfő hogy gyerekek,.. mindennap étteremben eszünk igy könnyebben visszafizetem a 100e FT-t válságban természetes hogy spórolni kell.. más dolog h nem a nyugdijasok és alacsonybérüek pénzéböl hanem inkább a magas fizetésüek pénzéböl kéne elvenni... mert ők nem éheznek abba bele h 5%al többet fizetnek viszont mi igen.. meg hát a képviselök költségtéritését is meglehetne szüntetni sztem.. az is elég nagy spóróolás lenne.. de lényegében az EU is és az IMF is megmondta h jól kezeli magyarország a válságot (gazdaságilag, mert sokak rosszul élnek a megszoritások miatt) és igen, vki irta h 2011ben h ha beindul gazdaság Orbán Viktornak irják majd a számlájára TÉVESEN.... igazából akkor irhatnám azoknak akik OV-nek nyilvánitják a csodát h ők hangoztatták leghangosabban hogy ne 1 év alatt várjunk Viktortól csodát.. de süket fülekre találok majd valószinü:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!