Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnak a "kormánytszidó,...

Bumbi02 kérdése:

Mit szólnak a "kormánytszidó, takarodj libajnaizók" ahhoz hogy az IMF szerint is jól kezeli Magyarország a válságot?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 12:16
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
89%

"Talán nem kéne elhinni mindent amit a Fidesz mond.."

És miért kéne hinni az IMF-nek vagy az Mszp-nek?Volt mikor dübörgött a gazdaság...(valótlan adatokkal) is,ugyi??

2009. dec. 3. 16:52
 32/55 A kérdező kommentje:

az imf külsösként azt látja hogy a gazdaság jó.. és hogy miért kéne hinni nekik? nem csak az imf állitja.. olvastam h az eu szerint is jól kezeljük...

az imf külsösként azt látja h a gazdaság jó, azt nem tudja megmondani h elég rosszul viselik az emberek a válság kezelést.. de figyeljetek... nem lehet megvalósitani ienkor az adócsökkentést, az ajándékozást agybafőbe.. válságkor természetes a megszoritás...bár az én megélhetésem is eléggé romlott értem h mért van szükség megszoritásokra és ugy néz ki használnak ezek a megszoritások...

2009. dec. 3. 17:14
 33/55 anonim ***** válasza:
27%
"kutyakozmetikával kapcsolatban: nem mindegy, hogy miből IMF vagy eu pénz? " Természetesen mindegy miből költünk f@szságra, mindenképpen felháborító, csakhogy a kérdés az IMF-ről szólt, és az IMF-hitel hasznosságát próbáltad megkérdőjelezni ezzel a példával(lehet, hogy nem te, hanem valaki más, nem olvastam vissza, hogy megnézzem a százalékot), így nem tartozik ide. Olyan, mintha a BKV ellenőrök hatékonyságát a MÁV-on mérhető blicceléssel próbálnád bizonyítani.
2009. dec. 3. 18:57
 34/55 anonim ***** válasza:
81%

"Nem értem, hogy Magyarország miért áll mindig minden esetben önként és dalolva a lóf*sz elé, hogy tessék, itt a s*ggem, b*sszatok!"

Mert ilyen hülye birkamagyarok lakják az országot, akik vigyorogva menetelnek a vágóhídra.

2009. dec. 3. 20:15
 35/55 anonim ***** válasza:
61%
Egyszerűen siralmas! Szídjátok az IMF-hitelt és ugyanazokat a demagóg közhelyeket ismételgetetitek, már leírtam párszor, hogy olvassatok gazdasági lapokat, de azt persze senki nem teszi. Már miért is tenné? Azzal dolgozni kéne, sokkal egyszerűbb azokat a közehlyeket pufogtatni, amiket a politikusok ismételgetnek a sajtótájékozatótikon. A primitív magyar meg ül otthon a székben és pártállástól függően bológat, vagy a fejét csóválja, mikor hallgatja. De arra, lusták, buták, hogy önmaguk nézzenek utána a dolgoknak, esetleg külföldi oldalakon, de minimum a portfolion-n. Szóval az ilyen majmok akik csak felteszik a lemezt és szólalamait ismételgetik, és olyan közhelyes baromsággal jönnnek, minthogy az imf nem kérdezte meg a magyar embert, vagy ami nekik jó az nekünk rossz... azok rendkívül károsak az országnak. Mondjuk azon gondolom senki nem gondolkozott el, hogy azok a közgazdászok akik most szídják a költségvetést , azokis támogatták a hitelt. És gondolom amikor majd 2011-ben beindul a gazdaság, amit már most mindenki megjódolt, azt egyértelműen Orbán zsenialitásának tudják majd be, holott semmi köze nem lesz hozzá. Olvassatok, ne pedig híradót nézzetek!
2009. dec. 4. 08:27
 36/55 anonim ***** válasza:
42%
Kedves előző! Maximálisan egyetértek válaszoddal, csakhogy sajnos akiknek szól, azok úgyse fogják megérteni, helyette elintézik annyival, hogy te zsidóbérenc, IMF-bérenc kommunista hazaáruló vagy, és kész is. Értelemmel ezeket az embereket sajnos nem lehet meggyőzni, mert érzelmi alapon ítélnek meg dolgokat, nekik minden vagy fekete, vagy fehér.
2009. dec. 4. 12:21
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az IMF azt látja hogy vissza fogja kapni a pénzét.

Az IMF azt is látja remélhetőleg hogy már nincs min megszorítani itt.BTW úgyis ránk fog dőlni az egész sz@r.

2009. dec. 4. 16:06
 38/55 anonim ***** válasza:
79%
Valótlan számok...,semmi köze az igazsághoz,amik arról szólnak,hogy milyen jól kezelik a válságot!Ugyanaz mint a "dübörög a gazdaság.." idején!Aztán jövőre hagynak maguk után egy nagy sz@rt,romhalmazt!!
2009. dec. 4. 21:13
 39/55 anonim ***** válasza:
84%

Hm, képzelj el egy családot amely eladósodik, van mondjuk 100eFt tartozása. Hogy a pénzt mielőbb visszafizessék a családfő azt mondja a feleségének, és a gyerekeinek, hogy mindenki csak egyszer ehet egy nap, mert hát spórolni kell.

Majd az a személy, aki kölcsönadta a 100eFt-ot nagy örömmel közli, hogy a családfő milyen faszán kezeli a "családi válságot" hiszen vissza tudja fizetni a tartozását.

Na ja, a kérdés csak az, hogy milyen áron...

2009. dec. 4. 22:36
 40/55 A kérdező kommentje:

KEdves Utolsó!

Válság van.. nem mondhatja azt a családfő hogy gyerekek,.. mindennap étteremben eszünk igy könnyebben visszafizetem a 100e FT-t válságban természetes hogy spórolni kell.. más dolog h nem a nyugdijasok és alacsonybérüek pénzéböl hanem inkább a magas fizetésüek pénzéböl kéne elvenni... mert ők nem éheznek abba bele h 5%al többet fizetnek viszont mi igen.. meg hát a képviselök költségtéritését is meglehetne szüntetni sztem.. az is elég nagy spóróolás lenne.. de lényegében az EU is és az IMF is megmondta h jól kezeli magyarország a válságot (gazdaságilag, mert sokak rosszul élnek a megszoritások miatt) és igen, vki irta h 2011ben h ha beindul gazdaság Orbán Viktornak irják majd a számlájára TÉVESEN.... igazából akkor irhatnám azoknak akik OV-nek nyilvánitják a csodát h ők hangoztatták leghangosabban hogy ne 1 év alatt várjunk Viktortól csodát.. de süket fülekre találok majd valószinü:)

2009. dec. 4. 22:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!