Mit szólnak a "kormánytszidó, takarodj libajnaizók" ahhoz hogy az IMF szerint is jól kezeli Magyarország a válságot?
pontosan erről van szó!!!
ami jó az IMF-nek, miért lenne jó az országnak?
12:42. Bocs elfelejtettem, hogy az imf egy jótékonysági szervezet, aki szívén viseli a magyar emberek sorsát. Nyilvánvalóan teljesen önzetlenül, mindenféle érdek nélkül segített nekünk, a szerződésekről is azért nem tudunk szinte semmit, nehogy kiderüljön milyen nagylelkűek.
Ha bemegyek egy bankba és hitelt akarok felvenni, akkor a bank teljesen önzetlenül az én érdekeimet fogja nézni és nem a sajátját igaz?
Talán ha az utóbbi húsz évben nem lett volna privatizáció (legalábbis nem úgy, hogy 1 Ft-ért jutottak hozzá milliárdokat érő ingatlanokhoz, gyárakhoz, stb.), közbeszerzésen nem kerülne minden százszorosába a valós értéknek, nem hagynák, hogy kétmillió tartson el tízmilló embert, mindenkitől beszednék az adókat (mindenkitől keveset, nem kevéstől sokat), nem lennének offshore cégek, akik kikerülik az adózást, nem adták volna el külföldieknek az összes közüzemi szolgáltatót két forintért, akkor TALÁN, mondom TALÁN NEM LETT VOLNA SZÜKSÉG ARRA, HOGY ELADÓSÍTSÁK MÉG A DÉDUNOKÁINKAT IS.
Inkább ez itt a probléma szerény véleményem szerint.
Ha nincs...
Ha nincs... az előző 3 kormány (D-209, Táncolj Feri, Libatlvaj), akkor nem kell az IMF-hez fordulni. Remélem tetszik ez a "ha nincs".
Apropó IMF-hitel. 12:42! Téged hogyan támogatott az IMF? Mire költötted az IMF-től kapott hitelt? Mert én speciel adóemelésen kívül semmit sem kaptam tőlük. Nincs, és nem is volt hitelem. A mukahelyem nem kapott abból a forrásból támogatást, az utak nem épültek felénk, a számlavezető bankom nem kapott a támogatásból. Akkor hol a pénz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!