Ti szavaznátok a jobbikra?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 15:59
11/25 anonim válasza:
Dehogy is! Még nem akarok meghalni! Pénzt adjanak és akkor senki nem fog lopni!
12/25 anonim válasza:
Egyértelmű dolog,hogy rájuk szavazok!Ők még nem loptak,nem tettek tönkre semmit,egy esélyt megérdemelnek!Ennél rosszabb már úgysem lehet!
Szebb jövőt!
13/25 anonim válasza:
Természetesen.
Igaz, hogy régen a kommunista párt tagja voltam, de most már jobban tetszik a nemzeti oldal
14/25 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok 100%-ig meggyőződve arról, hogy ők nem a Fidesz csatlósai. Ezekben az időkben pedig nem lehet kockáztatni... mert ha jövőre a Fidesz nyer, húúú olyan nyomor fog következni, amilyet még nem látott Európa...
15/25 anonim válasza:
Eddig is mindent a fidesz adott. Minden szegény család kap tüzelőt és élelmiszer csomagot!
16/25 anonim válasza:
nehezen, és nem szívesen, és csak kényszerből,mert jobb nincs, és csak fél szavazattal , de sajnos én igen.
17/25 anonim válasza:
Természetesen. A Jobbikon kívül soha sem szavaznék senki másra.
18/25 anonim válasza:
Soha nem szavaznék rájuk, mert nem szeretnék félelemben élni.
19/25 anonim válasza:
Nem szavazok egy olyan pártra, aki azt sem tudja mit és hogyan akar elérni. Minden nyilatkozatuk ég és föld. A programjuk pedig olyan, mint Matolcsy tündérmeséje: sehol egy konkrét megvalósítási javaslat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!