Szavaznátok jobbikra a 2010 választásokon és elérik a parlamenti küszöböt?
én olyan közvélemény-kutatási eredményeket olvasok, hogy 5-6%-ot érnek el
a válasz: igen, igen, igen
más párt szóba sem jöhet
mindenki lejáratta már magát
nem hinném, hogy más párt tudna érdemben tenni vmi igazán pozitívat ezért az országért
Akkor nézz utána az LMP-nek (Lehet Más a Politika).
Kérdésre válaszolva, nem. Semmi kedvem egy konzervatív keresztény kurzushoz, ősmagyar mítosszal megspékelve.
Persze így van ez mindig... Ha sz*ban van egy ország, megerősödnek a szélsőségek. De csak túléljük valahogy ezt is.
Első kérdésre: soha.
Másodikra: sajnos LEHET hogy igen. (túl sokan vagytok, akiket már beetettek) Persze annak örülnék, ha eltűnnének a francba.
Az LMP-t jobban értenék Európában, de attól még a Jobbik hasznos lehet itthon. Én most inkább LMP irányba hajlok, jövőre meg a Fideszre szavaznék.
Akinek csípi a szemét a Jobbik, az reformálja belülről a baloldalt. A szélsőségek (ideértve az SZDSZ-t is) egyből legyengülnek, ha normalizálódik a helyzet. Nosza, baloldaliak, segítsetek a baloldal normalizálásában, cserébe én szívesen normalizálnám belülről a jobboldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!