Szavaznátok jobbikra a 2010 választásokon és elérik a parlamenti küszöböt?
Szóval ha a Jobbik hatalomra kerül, akkor minden másként gondolkodót megbillogoznak...
Nézzük csak, hogy mennyire érvényesül a demokrácia a mostani kormány vezetése alatt:
-Ha megpróbál kirámolni egy cigány és lecsapom, akkor rasszista vagyok, mert megvertem egy megélhetési bűnözőt.
-Ha nem támogatom a melegek házasságát, akkor kirekesztő vagyok.
-Ha nem az MSZP - SZDSZ koalícióra szavazok, akkor csakis náci lehetek.
-Demokráciának kóstolóul pedig kordont láttam a parlamentél, és ha nem tetszik a jelenlegi rendszer akkor gumibottal kaphatok népművelést.
Soha nem szavaznék.
A történelem ismétli önmagát, és a Jobbikhoz hasonló szélsőjobboldali retorika már volt a 2 világháború között.
A Jobbik által állitandó szobrok egyike Prohászka Ottokárnak lenne állitva. Mit képviselt ez az ember? idézek: "
A zsidóság fekélye csontvázzá rágta a keresztény magyar népet." A zsidóság "sakterkezek alatt vérbe akarta fojtani a magyarságot"
Prohászka már 1918 óta követelte a numerus clausust.
"Teljesen igaz, hogy vannak derék zsidók, de a zsidóság idegen, kereszténységet leszorító, honfoglaló, minket kisajátító, idegen hatalom. (…) Itt egy rafinált, romlott, hitetlen és erkölcstelen faj garázdálkodásáról van szó, poloskainvázióról, patkányhadjáratról. Egy kérdés van: hogyan védekezzünk?"
Úgy látszik ide is bejutottak a neoliberális magyargyűlölők,akik aljas lejárató kampányt folytatnak a jobbik ellen.
Jobb ha beletörődtök,hogy a Jobbik igenis benn lesz a parlamentben,a szadesz és az mdf viszont a közelébe sem mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!