Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavaznátok jobbikra a 2010...

Szavaznátok jobbikra a 2010 választásokon és elérik a parlamenti küszöböt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 19:39
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy Emőke tényleg gáz.Előző voltam.
2009. máj. 7. 22:03
 12/55 anonim ***** válasza:
40%
Mert ha a jobbik bekerül az EP-be, parlamentbe, akkor nem lesznek segélyen élők, se zsidók??? Vaóó...
2009. máj. 7. 22:03
 13/55 anonim ***** válasza:
37%
A 20:32-s véleményt osztom én is. Kötelező hittan... na még csak az kéne.
2009. máj. 7. 22:24
 14/55 anonim ***** válasza:
41%
Inkább tanulok keresztény hittant mint zsidót ti idióta nyomorék sz@arházi tudatlan parasztok. Szavazzatok nyugodtan a fideszre meg az mszp re azt dögöljetek éhen, etessétek a cigányokat, dolgozzatok a zsidóknak és menjetek ki tüntetni. Ezek vagytok ti.
2009. máj. 7. 22:27
 15/55 anonim ***** válasza:
44%

Te meg szavazz a jobbikra, nyeld tovább a maszlagot, hidd azt, hogy faszagyerek vagy. Továbbá maradj ilyen gyökér. Nem egy lehetetlen feladat. Sőt, talán még túl is teljesítenéd :)

Ja és neked is: "Mert ha a jobbik bekerül az EP-be, parlamentbe, akkor nem lesznek segélyen élők, se zsidók???"

2009. máj. 7. 22:32
 16/55 anonim ***** válasza:
75%
Ha megvonják akkor nem. De most komolyan akkor te kire szavaznál? Fideszre? Folytatódna ugyanez. Elkéne olvasni a programjukat a pártoknak, mégha nem is 100 % ban igaz.
2009. máj. 7. 22:48
 17/55 anonim ***** válasza:
49%

Nem szavaznék rájuk, mert a programjuk néhány eleme egyszerűen kiakasztó:

1.A nemzet szempontjából stratégiai fontosságú ágazatok köztulajdonba vétele. (Államosítás?)

2.Működő-tőke kihelyezésének elősegítése a határon túli magyar és külföldi régiókba. (Utópia)

3.A jelenlegi alaptörvény helyett a Szent Korona-tanra épülő Alkotmány megalkotása. (Ezt kíváncsi vagyok, tudják-e az emberek, h' mi fán terem valójában. Kéne.)

4.A már a fogantatásától emberi életnek tekintett magzat valódi törvényi védelme.(Abortuszbizottság?)

5.A felnevelt gyermek személyi jövedelemadójának 25%-a a szülő nyugdíját növelje. (Hogyan?Minek?Ki és hogyan tartja ezt nyilván 40 évig?)

6.Az egészségügyileg nem indokolt művi meddővé tétel eltörlése. (Magánügy, h' elköttetem-e magam. Ezt ne a Jobbik döntse el.)

7.A társadalmi asszimilációra nem alkalmas csoportok tömeges bevándorlásának megállítása. (Erre valószínűleg az összes valóban demokratikus ország elutasítaná a magyar bevándorlókat.)

8.Az egyházi esküvő állami anyakönyveztetése. (Az egyházi esküvő nem jobb, hanem más, mint a polgári. Beszédes, h' visszafelé persze nem lehet.)

9.A magyar tankönyvpiacon lévő túlburjánzás felszámolása, szigorú minőség ellenőrzés bevezetése. (Van valamelyiküknek kiadatlan tankönyve, vagy a tanaikat így akarják terjeszteni?)

10.Kötelező erkölcs- és hittan bevezetése az általános és középiskolákban. (Az én gyerekemnek én választok hitoktatót.)

11.Az egykori kommunista funkcionáriusok törvényi úton történő kizárása a magyar közéletből. (Ezt mégis hogyan lehet kivitelezni alkotmányosan? Ja bocs, az már egy nagyon másik alkotmány lenne.)

12.Magyar Nemzeti Vándorszínház felállítása a vidéki kulturális élet fellendítése céljából. (Budapesten kívül is van értelmes élet az országban, köszönjük, nálunk is van színház, és nem szotyizunk előadás közben. Erről üvölt a lesajnálás.)

13.A Szabadság téren álló szovjet emlékmű áthelyezése, a Kossuth téri Károlyi szobor eltávolítása és köztéri szobor állítása Horthy Miklós, Wass Albert, Teleki Pál és Prohászka Ottokár emlékére. (Biztos? Olvassátok már el, miket írt Prohászka, mit csinált Horthy!)

14.Június 4-ének nemzeti emléknappá nyilvánítása. (Hagyjuk már ezt!)

15.A határon túli magyarok következetes támogatása autonómia-törekvéseikben. (A határon túli magyarok szeretnék, ha a magyar politika végre eltakarodna a közelükből.)

Ezek csak szemelvények, de van még jó néhány programpont, ami a realitásnak a közelébe sem ér. Az ő szavazóbázisuk elég könnyen behatárolható: zömmel 18 és 48 közötti férfiak, akik a Kurucinfót megfellebbezhetetlen igazságforrásnak tartják. Szóval nem történészek, ha értitek mire gondolok.

Meglesz az öt százalékuk.

2009. máj. 7. 23:14
 18/55 anonim ***** válasza:
61%
Nem szavaznék rájuk, mert elolvastam a programjukat és az valami rettenetesen rossz. Egy szent korona tanra épülő új alkotmány, államosítás, kötelező hittan úgy hiányzik nekem, mint halnak a bicikli. És ez még csak a jéghegy csúcsa.
2009. máj. 7. 23:28
 19/55 anonim ***** válasza:
52%
Nem,mert nem!
2009. máj. 7. 23:34
 20/55 anonim ***** válasza:
43%
Igen rájuk fogok szavazni. MSZP-SZDSZ, FIDESZ-MDF...vannak, voltak kormányon,az ország pedig csődben van. Ezek után miért rájuk szavaznék? Esélyt kell adni más pártoknak is, nem csak a népnyúzóknak.
2009. máj. 7. 23:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!