Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavaznátok jobbikra a 2010...

Szavaznátok jobbikra a 2010 választásokon és elérik a parlamenti küszöböt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 19:39
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
73%

Igen. Nem rájuk fogok, de nem tudok semmi kivetnivalót találni a programjukban, sőt, nagyon szimpatikus.

Jól jönnek mumusnak, de szerintem aki ijedezik tőlük, azok közül sokan nem is tudják, mi az amit elutasítanak.

Ha van akkora társadalmi támogatottsága, természetesen ott a helyük a parlamentben. Inkább, mint egy olyan pártnak, akinek sikerült pár év alatt, kb. huszad részére (SE) apasztani a támogatottságát. Magyarul nullára.Mert annyira tisztességtelenek a vezetőik. Fenntartanak maguknak egy pártot.

Érdemes elolvasni a jobbik programját, az aktivistáikat pedig nagyon őszintének és becsületesnek találom.

Én inkább a kapucnis fiatalemberre bíznám a pénzem(a plakáton) mint arra a simaképű nyálas bankhivatalnokra.

Kevesebb tűnne el, már így arcra.

44 N

2009. máj. 8. 09:55
 22/55 anonim ***** válasza:
49%

Semmiképpen sem!!!! És naponta imádkozni fogok, hogy ne érje el!!!

Ez a formáció - nagy valószínűség szerint - egy másik, szignifikáns erő mutációja, a bizonytalanok megtévesztésére!

2009. máj. 8. 10:42
 23/55 anonim ***** válasza:
45%
Csatlakozom az előttem szólalóhoz.
2009. máj. 8. 10:44
 24/55 anonim ***** válasza:
45%

- Nem! Akkor lenne csak "hadd el hadd".

- Remélem nem.

2009. máj. 8. 10:45
 25/55 anonim ***** válasza:
51%
Hááát...én meg nem bíznám egy olyan fazonra a pénzem,aki a szélsőséget képviseli!Nincs már így is elég szar az országban?Minek törnek zúznak állandóan???Nem volt gyerekszobájuk!Egy ilyen párt,teljesen ellehetetlenítik egyes rétegek életét,ami már így is rettentő!És ne akarja már valaki rám erőltetni azt a hülye katolikus hitet!Hát a pofájukba röhögnék!Amellett az ő zsebük is tele lenne!Mit tudnának nekünk nyújtani?Olyan emberekkel teli országot formálnának,ahol egymást ütjük verjük,mert nem úgy gondolja a másik,ahogy szerintünk kéne!!!Akik tudatlan buták azokkal el lehet hitetni,h majd velük jobb lesz!Meg lehet őket vezetni!És ha valaki igenis a bal oldalt kedveli?Majd visszajön az,h börtönbe zárják,mert árt az államnak a gondolataival?Horty egy hatalmas pancser volt,aki nem értett a politikához!Egyszerűen csak egy nő kéne az állam élére!!!És miért fáj az neked,h a zsidók felvásárolják a földeket?Mert több érzékük van a kereskedelemhez mint neked?Vagy mert ők tanulnak és dolgoznak és nem hülye gondolatokkal próbálja meg "jobbá" tenni az országot!!!
2009. máj. 8. 11:04
 26/55 anonim ***** válasza:
56%
Miért kell lepontozni azokat, akik nem-mel válaszoltak? Elég inkorrekt, ha véleményt kérsz, és nem tanácsot. Na, ilyenek vagytok.Nem tűritek a másképp gondolkodót! Pontozzatok csak le, vállalom a vélemény!
2009. máj. 8. 12:14
 27/55 anonim ***** válasza:
43%
%véleményem%
2009. máj. 8. 12:15
 28/55 anonim ***** válasza:
48%
tegnap 23:14-es: gratulálok az összefoglalódhoz! végre valaki lefordítja nekik az igazságot!
2009. máj. 8. 12:18
 29/55 A kérdező kommentje:
nem pontoztam a válaszokat , mert nem ítélem meg mások véleményét csak kíváncsi vagyok pro és kontra érvekre . mert úgy érzem jobbik meg osztja nagyon az embereket .
2009. máj. 8. 13:03
 30/55 A kérdező kommentje:
és mind két oldalról vannak jó érvek ,
2009. máj. 8. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!