Lányok, hölgyek: Szavaznátok a Jobbikra?
Ezt még nem hallottam. Azzal együtt semmiképp nem szavaznék rájuk, de nem ezért.
Pl. azért, mert ijeszt az arrogancia és a szélsőség. Bár sok mindenben igazat adok. Azt is sejtem, azért lehet így, mert tényleg az ember nem számíthat senkire, a tv. sem áll a(z) (becsületes) emberek mellé.
Tudom, igaz, mert a saját bőrömön tapasztaltam.
Mégis azt mondom, arany középutat. (?na, de hogy?)
Te aztán egy aljas hazug ember vagy. Nem szégyelled magad, hogy hazugságokat terjesztel a jobbik programjáról?
A hozzászólók ne dőljenek be ennek az aljas provokációnak. Inkább olvassák el a jobbik programját, amiben minden le van írva.
Ügyes vagy!
Ez pontosan úgy hangzik mint a 20 éven át sulykolt ballíb média propaganda!
Előbb a Fidesz ellen most meg a Jobbik ellen!
Gyakorlatilag a család modell, miszerint életképessé kell tenni a gyermeket nevelő családot, kiforgatása egy liberális átöltöztetéssel!
Nem értem! Miért ne dolgozhatna egy nő a karrier építésén, ha támogatva vannak a családok?
De szerinted van még olyan hülye aki ezt még eszi ebben az országban?
Bocsánat, engem jobbikos barátom (mivel az embert nézem, és nem a pártot) tájékoztatott így.
Vagy a barátod értelmi képességével van a baj, vagy te nem értetted miről beszél!
De szerintem csak egy snasz provokátor vagy, aki az évek és az igazság helyet fantáziál!
A multiktól az adókedvezményeket megvonni öngyilkosság lenne. Ahhoz először ki kell építeni a kkv-réteget rendesen, ami beletellik legalább 10 évbe. Mivel a rendszerváltás utáni kormányok a multik alapjára építették az ország gazdaságát.
Az nem zavar hogy ha a multikat támogatjuk továbbra is akkor még 4 évünk sem lesz?
És miért baj az hogy akik nekünk kerülnek pénzbe és nem hoznak hasznot, azt nincs értelme fenntartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!