Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg a buta és tanulatlan...

Tényleg a buta és tanulatlan emberek szoktak a Jobbikra szavazni?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon ismerek olyat, aki pl. ügyvéd vagy orvos és a Jobbikra szavazna, egyszerű kétkezi munkást viszont annál többet.
2014. jan. 10. 17:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
15%
Történelmi tény, hogy a túlzottan liberális politikát általában mindig a "kemény kéz" politikája, a szélsőség szokta felváltani.Mert sokan úgy gondolják, csak így lehet megálljt parancsolni.Természetesen ez sem ésszerű megoldás, de sajnos általában ez így szokott lenni.
2014. febr. 14. 15:57
 52/64 anonim ***** válasza:
69%

"Tényleg a buta és tanulatlan emberek szoktak a Jobbikra szavazni?"

Igen.

2014. márc. 3. 17:06
 53/64 anonim ***** válasza:
30%
Igaz én még csak egy 17 éves gimis vagyok, de én a nagyszüleimet akik 40 évig voltak tanárok, apámat aki bíró (és hozzá teszem hogy apámat okosabbnak, inteligensebbnek, és műveltebbnek tartom mint a tanáraimat, mivel az is),nem tartom őket "butának", és főleg nem "tanulatlannak" mivel jobbikosok...Szerintem attól még hogy valakinek más a nézete, mem lesz "buta" és "műveletlen". De érdekesség képen megjegyezném hogy a család másik fele akik nem annyira "tanultak", a fideszre szavaznak idén is:) Annyit még hozzátennék hogy ha valaki pl a vele azonos neműeket szereti, vagy valaki roma és "megélhetésért" lop, azt el kell fogadni mivel ő is ember. Ám de ha valaki jobbikos, nem szereti a romákat, és elítéli a melegeket az már egyből nem is az ember társad hanem egy műveletlen, buta ember akit el kell ítélni mert ő már különböző igaz? Tehát szerintem ez borzasztó hogy egy ember véleménye már meg is határozza hogy az illető mennyire inteligens... ( még utoljára annyit hogy sajnálni tudlak hogy neked egy munkás ember aki nevetségesen kevés összegért dolgozik éjjel nappal, nem ér annyit mint egy tanult ember...na szerin em ez még durvább megkülönböztetés mint a rasszizmus)
2014. márc. 4. 06:50
 54/64 anonim ***** válasza:
36%

"De érdekesség képen megjegyezném hogy a család másik fele akik nem annyira "tanultak", a fideszre szavaznak idén is:)"

Na pontosan ezért mondják azt, hogy buta a jobbikos. Ez a legnagyobb jobbikos rekontra, avagy visszavágás, hogy: "nem is, mert a buta a fideszre szavaz".....

istenem, nőj már fel......

2014. márc. 4. 07:08
 55/64 anonim ***** válasza:
37%
A kérdés egyszerűen baromság. Minden pártnak vannak fejreesett szavazói. Ha már egyesek melldöngetve kiállnak a politikai korrektség mellett, akkor a kérdést nem csak a Jobbikra kéne rákenni.
2014. márc. 12. 10:44
 56/64 anonim ***** válasza:
29%

"Tényleg a buta és tanulatlan emberek szoktak a Jobbikra szavazni?"

Igen. ez az a párt, ahol a legnagyobb arányban vannak az ilyen szavazók. Ha színnel kellene jelölni őket a feketét vagy a szürkét ajánlanám.

2014. márc. 12. 15:22
 57/64 anonim ***** válasza:
29%
Hát igazából nem tudom. Átlagfizetésnek a négyszeresét keresem meg havonta, orvosnak készülök és a Jobbikra fogok szavazni. Nem tartom magamat butának.
2014. márc. 28. 15:42
 58/64 anonim ***** válasza:
csak negyedmillió követő a Jobbik Facebook-oldalán
2014. márc. 28. 18:19
 59/64 anonim ***** válasza:
2014. márc. 30. 19:15
 60/64 anonim ***** válasza:
84%

Általában igen,ezért is népszerű a facebookon,mert a buta emberek másra nem tudják használni a netet.

Persze attól,hogy vkitanult,képzett,még lehet az élet egyéb területein nagyon buta.

2014. ápr. 13. 09:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!