Sok buta ember miért hiszi azt, hogy diktatúra van?
Megállókban,utcán, és szinte mindenhol hallottam emberek beszélgetéseiből,hogy itt micsoda diktatúra van és menekülni kell...
De közben azt sem tudják mi az a diktatúra, bár én sem tudom szerencsére mert még nem éltem diktatúrában, de szerintem elég messze vagyunk tőle.
Pontosan az jut eszembe a diktatúrát kiáltó emberekről, mint mikor a színes bőrű honfitársaink rasszizmust kiáltanak amikor nem adsz nekik cigit.
Viszont őket legalább megértem, hiszen a többségük IQ-ja a béka segge alatt van 1000 km-el, de hogy sok magyar ember ilyen buta legyen.....
Mert MSZP-sek!
Az öregebbje, nálunk is van egy ilyen vén néni meg a férje gondnokok, iszonyat milyen buták, hallottam, hogy mikor megjött az OV levele ott dühöngtek kb a lépcsőházban :D Komolyan mondom, a nyuggereknek nem kéne politikával foglalkozni.
Nincs még diktatúra jelenleg,de kialakulóban van eléggé.
Főleg,ha fid még egy választást meg nyer.
Egyébként nagyobb buta emberek azok,akik elhisznek mindent a (Magyarország jobban teljesít) kamu szlogen alatt.
Megtévesztés hazugság? Megtévesztés azt mondani, hogy nőt az államadósság, amikor 22000 milliárd forintos adósságról beszélnek...
Megtévesztés arról beszélni, hogy nem nő a gazdaság mikor az elző féléves gazdasági teljesítményhez hasonlítják az országot.
Megtévesztés szlovákiával példálózni növekedésben, mikor ott hagyták, hogy a költségvetési hiány 5% legyen. Nálunk 1,9% volt.
Megtévesztés nyugat európát felhozni a legeladósodottabb országok példájaként, mikor Ciprus vagy Szlovénia már 40-60% adósságnál fizetés képtelenné vált.
Megtévesztés továbbá azt nem megemlíteni, hogy Magyarország adóssága 80% volt 2010 januárban, mikor a szomszédoknál még alig 30%-35%!!!
Megtévesztés elhitetni az emberekkel, hogy jó nekik a magas alapkamat, bár erre még példát se tudnak felhozni ...
"Megtévesztés azt mondani, hogy nőt az államadósság, amikor 22000 milliárd forintos adósságról beszélnek... "
Nőtt az államadósság... Előbb járj utána a dolgoknak mielőtt butaságot mondasz.
A kormányváltáshoz képest(2010 máj.) több mint 2300 milliárddal több a teljes adósság. De tudom erre is lesz magyarázkodás. Az nem lehet, hogy a kormány hazudik, mert ugye ők őszinték... (röhögés nélkül alig lehet kibírni)
"Megtévesztés arról beszélni, hogy nem nő a gazdaság mikor az elző féléves gazdasági teljesítményhez hasonlítják az országot. "
Tavaly hivatalosan is ismét recesszióba került a magyar gazdaság.
ma 21:10
A továbbiakra egyben azt kell mondani, hogy megtévesztés azt mondani amit a kormány állít. Magyarország nem teljesít jobban, hazánk nem éllovas. De persze ezt azok sose látják be akik vakon hisznek a kormánynak és bárki bármit monda az hazugság számukra. Így értelmetlen a vita. HA valaki konkrét tényeket hoz akkor is annyit hallani, hogy hülyeség és a kormány jó. EZ a kormány katasztrófa, már lassan gyurcsány alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!