Sok buta ember miért hiszi azt, hogy diktatúra van?
Megállókban,utcán, és szinte mindenhol hallottam emberek beszélgetéseiből,hogy itt micsoda diktatúra van és menekülni kell...
De közben azt sem tudják mi az a diktatúra, bár én sem tudom szerencsére mert még nem éltem diktatúrában, de szerintem elég messze vagyunk tőle.
Pontosan az jut eszembe a diktatúrát kiáltó emberekről, mint mikor a színes bőrű honfitársaink rasszizmust kiáltanak amikor nem adsz nekik cigit.
Viszont őket legalább megértem, hiszen a többségük IQ-ja a béka segge alatt van 1000 km-el, de hogy sok magyar ember ilyen buta legyen.....
Igen valóban nőtt... gondolom, akkor a forintod, pontosan annyit ér, mint 3 évvel ezelőtt .
Gondolom nem örülnél neki, ha valaki a 3 éves tartozását akkori áron fizetné vissza. Hiszen már nem annyit ér a pénzed, mint 3éve adósságot ezért kell gdp arányosan nézni! Az pedig 83% volt 2010 júniusában és 82% most ...
Ráadásul a költségvetési hiány 3% alatt tartása miatt könnyen kikövetkeztethető, hogy van tartalékunk a rendszerben ( lehet ebből akarnak imf előtörlesztés végre hajtani .. )
ma 21:35
Távolodjunk el a devizaadósságtól. Nézzük meg a forintadósságot. 2010 máj: 10,572 mrd 2013 jún: 13,002 mrd és ennek nagy része új államkötvény, ami hitel.
Orbánék ugyanazt csinálják,vagyis próbálják azt csinálni mint Kádárék valaha.Magán bankoktól vesznek fel hitelt,csak annyi a különbség:Kádáréknál volt jólét is meg ipar is,ezeknél meg semmi sincs.Inkább a népet nyúzzák.
Hát igen,tanulhatnának az öregtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!