Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg a buta és tanulatlan...

Tényleg a buta és tanulatlan emberek szoktak a Jobbikra szavazni?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon ismerek olyat, aki pl. ügyvéd vagy orvos és a Jobbikra szavazna, egyszerű kétkezi munkást viszont annál többet.
2014. jan. 10. 17:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
63%

""Tényleg a buta és tanulatlan emberek szoktak a Jobbikra szavazni?""

Nem.

2014. jan. 11. 11:47
 32/64 anonim ***** válasza:
66%
Buták,de nem feltétlen tanulatlanok.
2014. jan. 12. 09:01
 33/64 anonim ***** válasza:
38%
Van köztük értelmiségi, de a híresztelésekkel ellentétben kevés. A diákok közül vannak jópáran, de többségük nem megy el szavazni. Amúgy a támogatóik nagy része valóban szegény vagy alsó középosztálybeli. Itt azért van sok sötét agy.
2014. jan. 12. 16:58
 34/64 anonim ***** válasza:
87%
A mocskos multik eltüntetése pár százezer munkanélkülivel jár. Ezt a kedves jobbikos bajtársaid hogyan magyaráznák meg? Átmeneti veszteség?
2014. jan. 12. 17:00
 35/64 anonim ***** válasza:
26%

Nem tüntetnék el a multikat.

Ez csak 1 tévhit.

2014. jan. 12. 17:02
 36/64 Nemzeti konzervatív ***** válasza:

Én nekem érettségim van és hálózatépítő és telepítő rendszergazda képzettségem de a Jobbikra szavazok.

Én is ismerek olyan orvost aki jobbikos.

Szerintem egyáltalán nem műveltség kérdése a dolog hanem a körülményeké. Én pl vidéki vagyok és vallásos így jóval konzervatívabb mint a fővárosi fiatalok.

Én olvastam a Jobbik programját és a gazdasági vonatkozásokkal én se értek egyet, de el kell ismernünk hogy jelenleg ők az egyetlen valóban jobboldali párt.

2014. jan. 14. 15:55
 37/64 Fonda_ válasza:
16%
nem feltétlen. de egyre több fiatal is szavaz a jobbikra.
2014. jan. 14. 16:40
 38/64 anonim ***** válasza:
44%
Egy ügyvéd például jobb helyen lakik, ahol nincs veszélyben az élete, valakiktől. Egy kétkezi munkás viszont olyan helyen lakhat, ahol igenis veszélyben van a testi épsége. Remélem érted.
2014. jan. 14. 18:21
 39/64 anonim válasza:
36%

Hála istennek hogy egyre több ember szavaz a Jobbikra!!!!

Remélem lesznek többen is!!

Miért kire kéne a MOCSKOS FIDESZRE VLÁÁÁÁÁ MÉG LEIRNI IS BORZALMAS A NEVÜKET IS ,VAGY aZ MSZP-RE KÉNE A MÁSIK LOPÓ MOCSKOS PÁRT!!!!!!!!!!!!!

Hajrá Jobbik!!

2014. jan. 23. 22:09
 40/64 anonim ***** válasza:
46%
Rájuk is olyan naivak szavaznak mint a fideszre.
2014. jan. 25. 08:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!