""Tényleg a buta és tanulatlan emberek szoktak a Jobbikra szavazni?""
Nem.
2014. jan. 11. 11:47
32/64 anonim válasza:
Buták,de nem feltétlen tanulatlanok.
2014. jan. 12. 09:01
33/64 anonim válasza:
Van köztük értelmiségi, de a híresztelésekkel ellentétben kevés. A diákok közül vannak jópáran, de többségük nem megy el szavazni. Amúgy a támogatóik nagy része valóban szegény vagy alsó középosztálybeli. Itt azért van sok sötét agy.
2014. jan. 12. 16:58
34/64 anonim válasza:
A mocskos multik eltüntetése pár százezer munkanélkülivel jár. Ezt a kedves jobbikos bajtársaid hogyan magyaráznák meg? Átmeneti veszteség?
2014. jan. 12. 17:00
35/64 anonim válasza:
Nem tüntetnék el a multikat.
Ez csak 1 tévhit.
2014. jan. 12. 17:02
36/64 Nemzeti konzervatív válasza:
Én nekem érettségim van és hálózatépítő és telepítő rendszergazda képzettségem de a Jobbikra szavazok.
Én is ismerek olyan orvost aki jobbikos.
Szerintem egyáltalán nem műveltség kérdése a dolog hanem a körülményeké. Én pl vidéki vagyok és vallásos így jóval konzervatívabb mint a fővárosi fiatalok.
Én olvastam a Jobbik programját és a gazdasági vonatkozásokkal én se értek egyet, de el kell ismernünk hogy jelenleg ők az egyetlen valóban jobboldali párt.
2014. jan. 14. 15:55
37/64 Fonda_ válasza:
nem feltétlen. de egyre több fiatal is szavaz a jobbikra.
2014. jan. 14. 16:40
38/64 anonim válasza:
Egy ügyvéd például jobb helyen lakik, ahol nincs veszélyben az élete, valakiktől. Egy kétkezi munkás viszont olyan helyen lakhat, ahol igenis veszélyben van a testi épsége. Remélem érted.
2014. jan. 14. 18:21
39/64 anonim válasza:
Hála istennek hogy egyre több ember szavaz a Jobbikra!!!!
Remélem lesznek többen is!!
Miért kire kéne a MOCSKOS FIDESZRE VLÁÁÁÁÁ MÉG LEIRNI IS BORZALMAS A NEVÜKET IS ,VAGY aZ MSZP-RE KÉNE A MÁSIK LOPÓ MOCSKOS PÁRT!!!!!!!!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!