Tényleg a buta és tanulatlan emberek szoktak a Jobbikra szavazni?
Én ismerek Jobbikos orvost, ráadásul a legjobb egytemen végzett kitűnő diplomával.
Szerintem nem a tanultság függvénye, hogy ki szavaz rájuk. Inkább a nacionalizmus, vallás, esetleg fajgyűlölet a mérvadó.
A tanulatlanság nem mindig párosul a butasággal.
Igen sok "tanult" ember van aki az egész élethez hül.e és buta mindenhez. Főleg a gondolkodásmódja.
"általában annyi az érvük, hogy"majd ők eltüntetnék a cigányokat meg a mocskos multikat". "
Ha csak ennyit megtesznek már érdemes rájuk szavazni.
"Azt én sem értem hogy sok magas végzettségű ember miért jobbikos!"
Azért mert ők jobb szellemi képességekkel rendelkeznek mint a tanulatlanok.
ma 21:43
Szerintem ez nem teljesen így van, mert a Fideszre inkább az agymosott, birka emberek szavaztak... de ettől még nem biztos, hogy buták is.
Ugyan....
Minden párt esetében, a szavazók többsége buta proli.
Viszont vannak egyfajta kiemelkedő szimpatizánsok, akik intelligensek, tanultak.
Ők nem tévesztendők össze a gárdistákkal, vagy a békementesekkel, az MSZP esetében pedig a dühös nyugdíjasokkal.
Mivel kormányra akarnak kerülni és meglepő módon ebből az embertípusból van a legtöbb a Jobbiknak őket kell bevonzania, ha a kormányzásról akár csak álmodni is szeretne. Akár nyílt, vagy látszólag ellentétes kampánnyal.
Egyenlőre a két gyűjtőpárt tömöríti magában a legtanulatlanabb, de még szavazó hajlandóságot mutató réteget, ami a szavazótábor külső héját alkotja. A Jobbik és a többi ellenzéki űrt) vagy őket győzi meg olcsó és demagóg ígéreteket, vagy olyan húrokat pendít meg ami még ezt az alacsony mércét sem ütik meg. A Jobbik is előszeretettel pendít meg ilyen húrokat, amik a zsigeri gyűlöletre, mert máshogy nem juthat kormányra.
Ha kormányra jut bármelyik ellenzéki párt, csak a csürhe támogatását tudja megszerezni, szóval a söpredék pártja lesz, amit az össznépi támogatás néven nevezett eufemizmussal szoktak elfedni a honatyák és anyák.
Az értelmiség csak a törpepártoknak adja a szavazóbázis jelentős részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!