Kire szavaztok 2014-ben? Én baloldali vagyok.
A legkevésbé rosszra, akik legalább nem akarják kiirtani a másik oldalt és nem akarnak az életedbe folyamatosan belepofázni!
Azaz a demokratikus ellenzékre szavazok majd.
Ha több ilyen induló is lesz, akkor a legerősebbre közülük.
Aki Európában szeretne élne és nem egy frusztrált, gyűlölködő alakoktól hemzsegő országban, az nem szavaz a hazai jobboldalinak mondott pártokra.
Ők csak összeugrasztanak minket és az országot a világ fejlettebb felével, mert az ellenségkeresésből élnek.
én a jelenlegi kormányt nem bírálom, mivel nem tettem azért hogy más (vagy ez a) párt legyen hatalmon.!
Most elfogok menni szavazni és egy olyan pártra fogom letenni a voksomat mely nem tartozik a jelenleg uralkodó oldalhoz.
A 2/3 többség megszüntetése ellen akarok szavazni, mivel a mostani kormány sarkalatos -be betonozott- törvényei kriminálisak és emberiség-ellenséges, szerintem nem a nép érdekeit szolgálják!
Más kérdés, hogy a magyar politikában ellenségekről és nem ellenfelekről beszélünk, de úgy vélem felnőhetünk még önmagunkhoz és elűzhetjük a külföldi párttagokat és rendet csinálhatunk azáltal, hogy a kettős állampolgárok kikerülnek a kormányból, így megvédhetjük államtitkainkat és egyéb kizárólag minket érintő dolgokat sem kell kiszolgáltatnunk.
Természetesen nem állítom hogy bármilyen információ kiszolgáltatodna de nincs garancia rá, hogy nincs úgy.
A jobbikra fogok szavazni bár egy-két tervük nem tetszik.
Fityisz, Jobbik vagy LMP :-)
Az összes többire biztosan nem.
Gondolom jó analfabétának látszom ennek alapján de megvan az okom rá.
Először is az LMP lassacskán meggyőz arról hogy elvhű és állhatatos. Rokonszenves az értékrendje.
Viszont kétségeim vannak, hogy a mi körülményeink közt nem túl naivak/jók-e.
Ha ugyanis értékrendjükkel népszerűségre tesznek szert - azt hirtelen bizonyos körök igyekeznek hatalommá konvertálni és saját érdekeik szolgálatába állítani.
Volt mál egy válságuk - a nézeteltérés oka, az önállóság megtartasa avagy a hatalommba kerülés kedvéért koalíció - de kivel is ?
Az első szakadás után - most hogy megint a hatalom a tét - úgy tűnik megint belharcok vannak.
Úgy tűnik Schiffer elvhű de nem tudni ellen tud-e állni a belső ellenzékének amelyik le akarja nyúlni a pártot.
A szövetséges alighanam a magát baloldalnak nevező - valójában jobboldal internacionalista globalista bagázs volna - az SzDSz reinkarnációja.
Az viszont nem kell - soha többé.
Amit Schiffer akar - ha jól értelmezem - tiszteletreméltó viszont a pártja nem tud felülkerekedni az emberi gyarlóságain.
A Jobbik - a sorsközösség éerdekeit tartja szem előtt, viszont néha túlzásba viszi az ellenzékiséget - ugyanakkor jó a levesbe számonkérni a hatalmat.
A fityisz sokat hibázik és valószínűleg összességében hasonlóan korrupt mind elődje volt csak talán még etekintetben tán szervezetlenebb viszont feltűnőbb is.
Ugyanakkor legalábbis képvisel és megtestesít elveket, ami jobban korlátok közt tartja mit és hogy csinál és az szerintem sokkalinkább felel meg a sorsközösség érdekeinek.
nekik inkább hazájuk ez az ország, ellentétben a másik bagázzsal akik inkább helytartók voltak/lennének itt.
A MaSzoP és társai csak a nevében bal - valójában jobb oldal sokkal kevésbbé közösségben és közben gondolkodó és igazából semmiféle mértékadó értékrendet nem hirdet képvisel testesít meg - tisztán gazdasági dolgokról papol és sokkalinkább szolgál magánérdekeket a közérdek ellenében. Kutyából nem lesz szalonna.
Bár az is igaz, hogy hosszútávon minden párt elkanászodik: míg végül egyik párt kutya, a másik eb :-)
Most a MaSzoPos bagázsból nem kérnék, ha lehet - se Bajnaival vagy Gyurcsánnyal se anélkül.
Pusztán attól nem jobbak, hogy a fityisz se jó.
Értékrendváltásra volna szükség elsősorban.
Alétező liberalizmus = gazdasági gátlástalanság - közgarázdálkodás eszméje levitézlett 20 év alatt és most űr van és bizonytalanság.
Nem fognak rajtunk segíteni - nem olyan az ember - se Európa országai - a sajéát közösségünkön belül kell keresni megoldást. Nekik térkép e táj.
Mi csak erőforrás vagyunk a regiszterükben - nem számítunk. Az fontos akivel összetartozunk - azokért felelünk elsősorban. Európa túl nagy nekünk és mi is túl messze vagyunk nekik. Magunkért felelünk - éljünk a megmaradt függetlenségeinkkel. Én ezt tartom helyesnek.
Én május elején szülök, így nem fogok valószínűleg elmenni szavazni most.
Ha mennék az LMP-re szavaznék valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!