Kire szavaztok 2014-ben? Én baloldali vagyok.
A Mesterházy Attilára fogok szavazni:))
:D Magyarul: MSZP-E-2014 :D
Faterom kommunista anyám lmp-s nem kell más :)
A Fidesz sokkal baloldalibb politikát valósít meg az MSZP-nél. Tehát névleg jobboldali pártként gyakorlatilag a legbaloldalibb. Közmunka, munkahelyvédelmi akciótervek, nagyvállalatok különadóztatása, egymillió új munkahely beharangozása, nyugdíjasok pénzelése, rezsiárak lenyomása. Ezzel szemben mit művelt az MSZP kormány?!
Tehát ha nem MSZP függő vagy, és baloldali politikát szeretnél, akkor Te is szavazz a Fideszre!
Én nem mondom el hogy melyik párt oldalán állok, de
az biztos hogy nem az MSZP.
Az a baj hogy alattuk nőttem fel és tönkre tették az országot.
2006-ban lehallgatták a telefonjainkat, növelték az adót.
Aki rájuk szavaz az hiszékeny.
A jelenlegi kormány sem szent, de hogy növelték a minimálbért, és a pedagógus bért.
Szóval ha van eszetek akkor nem az MSZP-re szavaztok.
"2006-ban lehallgatták a telefonjainkat, növelték az adót."
A te telefonodat lehallgatták? Na mesélj csak! Az enyémet nem... A Fidesz mennyit visított ellenzékben az üzemanyagok jövedéki adója miatt, aztán kormányra kerülve megemelték. Vagy erre már nem emlékszel?
"A jelenlegi kormány sem szent, de hogy növelték a minimálbért, és a pedagógus bért."
A Medgyessy-kormány is növelte, igaz ezt ti annak idején felelőtlen osztogatásnak neveztétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!