Kire szavaztok 2014-ben? Én baloldali vagyok.
Hát egészségetekre...
Én el nem megyek szavazni, mert egyik se érdemes rá
Programok még nincsenek, teljesítmény alapján egyik sem esélyes a szavazatomra, amelyik most a parlamentben van.
A Fidesz teljesen hiteltelen, a gazdaságpolitikája egy csőd, a programjához, amivel megválasztatta magát, nem tartotta. Előszeretettel mászik bele olyasmibe, amihez semmi köze.
Az MSZP és vadhajtásai talán egy nagyon hangyányit kevésbé lenne rossz, de ők is hiteltelenek, ráadásul a kevésbé rossz még nem jó. De legalább ők élni hagynák az embert.
A Jobbik sok tekintetben ugyanaz, mint a Fidesz, egy kabaré műsorban a Fidesz paródiapártjának inkább el tudnám képzelni, mint a parlamentben kormányon.
Az LMP... van egyáltalán még olyan? Annyira nem történik körülöttük semmi, hogy az valami hihetetlen.
#4 Szerintem fordítva lesz. Én 4 éve a jobbikra szavaztam, most a fideszre fogok. Azt vártam a jobbiktól hogy majd igazi radikálisként vigyázzba álítják a parlamentet.
Ehelyett lemondtak a magyar gárdáról ami a legjobb kezdeményezés volt az elmúlt huszonévben és átvedlettek politikussá, lemásolták az mszp demagógiáját.
A fidesz meg nyugodtan kormányzott. Nem hűdenagyonjól, legyenek mondjuk 10/6, de messze a baloldal szintje fölött voltak így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!