Külhoni magyarok! Kire szavaztok 2014-ben?
1,Melyik pártra?
2,Miért arra?
3,Hol laksz?(Szerbia,Szlovákia,Románia,stb.)
És miért érzitek jogosnak beleszólni mások életébe?
Ezt a kérdést kifelejtetted
Én külföldön éltem 5 évet nem szavaztam, mert ha nem itt fizetek adót, nincs rá jogom.
És szerintem ez így fair.
#3 "És nem mások életébe szólnak bele,hanem a nemzet életébe,jövőjébe"
De, pont hogy mások életébe szólnak bele, egy másik ország lakóinak az életébe. Szerintem nem szabadott volna választójogot adni nekik.
" Csakhogy "csonkaország" császárának - bármennyire szeretné -semmiféle ráhatása nincs a NEMZET többi részének életére. Csak a "csonkaország"-beliekére. "
Ez így igaz! Csonkaország császárának tényleg nincs semmiféle ráhatása a NEMZET többi részének életére. Ezért is kell az állampolgári kötelezettségnek eleget tenni,mely szerint,ha szavazni megyek,felelősségteljesen,az adott pártoknak utánanézve tegyem azt. Pl. a felvidéki magyarok nagy része már tudja,hogy ha a Jobbikra szavaz,talál egy olyan pártot,amely csonkaország császárával ellentétben az ő életére,vidékére is befolyással lesz.
ma 23:11-es: köszönöm,hogy felismerted ezt,kedves testvérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!