Kire fogsz szavazni 2014-ben?
1,Kire? és
2,Miért? illetve
3,Melyik megyéből jössz,és hol laksz (faluban,községben,városban laksz)?
Én:
1,Jobbikra
2,mert közbiztonságot és elszámoltatást remélek,illetve a termelő munka támogatását remélem tőlük
3,Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek,falun.
1. Még csak azt tudom, kire nem.
2. Mert ezek a pártok már épp elégszer bizonyították, hogy megbízhatatlanik, vagy csak szimplán nem értek egyet velük.
3. BAZ megye, falu.
1. mindegy kire csak nem a fideszre, majd kialakul melyik ellenzékinek lesz jobb a kampánya
2. egy újabb 2/3-dal végleg csődbe vinnék az országot és az embereket
3. Budapest
1. Jobbik
2. Ugyanazért amiért a kérdező
3. Hajdú Bihar megye, Hajdúböszörmény
1. Jobbik vagy 4K.
2. 4K-val értek egyet, teszik a programjuk, meg fiatalos párt, de viszont kell egy erős ellenzék a parlamentbe, ezért lehet a Jobbik.
3. Budapest
De ha lenne egy igazi republikánus párt Mo.-n, akkor arra szavaznék, de hát nincs.
Még nem tudom, csak azt, hogy a Fideszre és a Jobbikra nem. Mindkettő még jobban tönkre tenné az országot a rossz gazdaságpolitikájával.
Bács-Kiskun megye.
1. Senkire
2. Nem látom értelmét, hogy egyes kivételezettek az én szavazatommal éljenek jól 4 évig, miközben az én helyzetem semennyit sem javul azalatt, ha mégis, akkor nem miattuk, hanem globális folyamatok eredményeképpen.
3. Szabolcsban élek, városban.
http://www.youtube.com/watch?v=YJ9VyZdPN_A
1: Mszp
2. mert korrupt vagyok
3. Budapest (maffia tanya 2-es ajtó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!