Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennél az Indexes képnél nem...

Ennél az Indexes képnél nem vitték túlzásba egy kicsit a kommentelők?

Figyelt kérdés

[link]

Én sem tartom a legjobb választásnak ezt a képet.

A zsidók sem a szívem csücskei, de egyáltalán nem biztos, hogy ők felelősek ezért a képért.

Lehet,sőt biztos, csak valami rossz, ízléstelen humorral rendelkező liberális szerkesztette a képet.

A kommentelők szerintem túlzásba vitték.

Pedig, ahogy nézegetem az adatlapokat , vannak köztük egész tanultak, egyetemre járók vagy azt végzettek.

2013. dec. 26. 11:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem gúnyolták ki a kereszténységet, és nem sértődnének meg, hogyha valaki a Dávid-csillagot vagy a Menórát jelenítené meg vicces formában.

Ettől függetlenül kicsit más az, hogyha valaki a zsidók világuralmi törekvéseiről és a kiirtásukról fantáziál, mint az, hogy a mikulást és Jézust egy képen ábrázolja boxolókként. Ez a megsértődnének ezen meg azon dolog csak a vérnácik tévképzete. Ennyi sztk keretes kispistikét egyrakáson öregem...

2013. dec. 26. 18:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Magyarország a többség ateista. Ateisták adójából tartják el a keresztény és egyéb történelmi egyházakat.
2013. dec. 26. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!