Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennél az Indexes képnél nem...

Ennél az Indexes képnél nem vitték túlzásba egy kicsit a kommentelők?

Figyelt kérdés

[link]

Én sem tartom a legjobb választásnak ezt a képet.

A zsidók sem a szívem csücskei, de egyáltalán nem biztos, hogy ők felelősek ezért a képért.

Lehet,sőt biztos, csak valami rossz, ízléstelen humorral rendelkező liberális szerkesztette a képet.

A kommentelők szerintem túlzásba vitték.

Pedig, ahogy nézegetem az adatlapokat , vannak köztük egész tanultak, egyetemre járók vagy azt végzettek.

2013. dec. 26. 11:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%

Ez ugyanannak az éremnek a másik oldala, amikor a kuruc.info-n meg a zsidókat parodizálják mindenféle képpel.

Teljesen szimmetrikus az ügy, egymás gúnyolása, a másik számára fontos jelképek kifigurázása stb.

Az a gond, hogy nem néznek tükörbe, mert akkor pont az általuk nagyon utált "nácit" / "cionistát" látnák.

2013. dec. 26. 11:35
 2/12 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem az indexesek nem is gondolták volna, hogy ezek az idióta kommentelők így felhúzzák magukat. Valószínűleg nem provokációnak szánták.
2013. dec. 26. 11:46
 3/12 rajcziz ***** válasza:
49%

Semmi kivetnivalót nem találok ebben a képben. Persze, azokat, akik hívő keresztények, megbotránkoztathat a kép, de az együttéléshez alapvetően hozzátartozik, hogy vannak olyanok, akik másképp gondolkodnak, mint én, szóval el kell fogadnom a véleményüket. A kommentelők meg azt írnak, amit akarnak. Mindenki úgy harsogja a maga igazát, ahogy a képességei megengedik. Az index meg ott rontotta el, hogy válaszolt egyes kommentekre.

Visszatérve a képhez, pedig nagyon is aktuális a helyzet. Van mondanivalója.

2013. dec. 26. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Felhúzták magukat az ábrázolásmódon, megesik az ilyen, bár kisebbért is lincseltek már meg embereket virtuálisan:

[link]

Viharnak érzem a biliben Jézus kigúnyolásán való felhorkanást, maga a cikk mondanivalója sokkal érdekesebb volt szerintem, hogy az elvileg keresztény kultúrkör által sugalmazott két ünnep, hogyan keveredett egymással országoktól függően.

2013. dec. 26. 11:54
 5/12 anonim ***** válasza:
38%

"Semmi kivetnivalót nem találok ebben a képben."

Akkor takarodj Izraelbe! Oda való vagy!

2013. dec. 26. 11:58
 6/12 anonim ***** válasza:

1-es

Tehát a kuruc.info és az index a két szélsőség?Ezek szerint az indexet is be kellene tiltani, mint a kurucot?

Ezzel azt állítod,hogy az index abszolút zsidó?

Egyébként a legnagyobb gond az az,hogy ők kigúnyolják a kereszténységet, de ha ne adj isten a menórát meg a Dávid csillagot jelenítenék meg ilyen rendkívül "humoros" formában akkor Amerikáig menne a hír,hogy itt mekkora antiszemitizmus van.

Engem ez háborít fel inkább, csináljanak egy ilyen "vicces" képet a zsidó vallással kapcsolatosan is, és akkor azt mondom, hogy korrekt, bár még akkor sem fogom humorosnak tartani, de kevésbé lennék felháborodva, hiszen ők ilyen szabadelvűek, de ezek szerint akkor a zsidó vallást tisztelik annyira,hogy nem vicceskednek vele, de miért?

2013. dec. 26. 12:18
 7/12 rajcziz ***** válasza:
100%

"Akkor takarodj Izraelbe! Oda való vagy!"

Miért mennék Izraelbe azért, mert nem vesztem el a fejem, hogy egy zsidót atlétaként ábrázoltak?

2013. dec. 26. 12:39
 8/12 anonim ***** válasza:

7-es:

Nem értem a kérdéseidet. Két szélsőség? Minek a széle?

Nem mondok ilyen nagy szavakat hogy betiltani stb. csak arra próbáltam célozni, hogy a tényszerű cselekmény az nagyon hasonló. Valószínűleg egy normálisabb világban, ilyen jellegű gúnyolódás, ellenségeskedés nem lenne egy médiumban sem. Azt se értem mit értesz "abszolút zsidón", meg szerintem nem is számít minek nevezzük.

Kb. olyan ez mint a taoista filozófiában a yin és yang. A két oldal mindig együtt jelenik meg és egymás ellentét párja. De az egyik nem is létezhet a másik nélkül se.

2013. dec. 26. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Az az irónia, hogy a zsidó szidók a zsidó Jézust védik.
2013. dec. 26. 13:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Itt a keresztény vallásba gázoltak bele, egy viszonylag felkapott portálon, pont karácsonykor. Ostoba portál az Index, de ezzel túllőttek a célon, szerintem veszítettek pár olvasót, mivel még azok is felháborodtak, akik elvileg nem szélsőjobbosok, vagy vallásosak. A kurucon pedig általában akkor zsidóznak, amikor valamilyen magyarellenes kijelentést tesznek a zsidó származású emberek.
2013. dec. 26. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!