A fidesz kultisták nem viszik egy kicsit túlzásba a fanatizmusukat? Aki nem osztja a véleményüket az egyből:"zsidó", liberális, kommunista, náci, hazaáruló, bérenc, vagy provokáló.
"Nemzetünk Mélyen Tisztelt Orbán Viktor Megmentő Urunk"
Helyesen Miniszter Elnök Urunk a vége, ennyit már igazán tudhatnál... -.-'
"A gyűlölet a legfélelmetesebb, legmágikusabb hatalom, amely eddig a földön megjelent. Túlszárnyal és lebír minden más emberi gyöngeséget; az egyéni önzést, kényelemvágyat, halálfélelmet. Fehérizzásig korbácsolja a fanatizmust, tömeggé olvasztja az embert, s az a saját pusztulása árán is csak pusztítani akar."
-Szepes Mária
"A fidesz kultisták nem viszik egy kicsit túlzásba a fanatizmusukat? Aki nem osztja a véleményüket az egyből:"zsidó", liberális, kommunista, náci, hazaáruló, bérenc, vagy provokáló."
Te kevered a Fideszt a Jobbikkal...
"De hallod...egy ideig szépen csendben építgették a szentélyeiket,most meg ha meglátják a szomszéd Sanyibácsit úgy hogy még az nap nem tisztelgett Nemzetünk Mélyen Tisztelt Orbán Viktor Megmentő Urunk tiszteletére,vagy nem dicsérte meg a rezsicsökkentést vagy az útadót,hogy az mekkora életmentés akkor már egyből egy hazaáruló-nemzetellenes-liberális-kommunistanáci-zsidóbérenc
-nemzetellenes provokátor...de ezeket már szinte boldogra-boldogtalanra ráaggatják."
Én komolyan kérdezem, ti merre éltek, hogy ilyeneket tapasztaltok? Én Heves megyei vagyok, engem még az életben nem kérdeztek a rezsicsökkentésről, se Viktorról. Kaptam vagy 3 levelet, amikor a "konzultációja" volt, és ennyi. Engem semmilyen atrocitás nem ért, mert nem vagyok Fideszes, igaz én se provokálom őket, hogy "agymosott birkák vagytok".
Nézegetek néha egy csomó kérdést, hogy hazaárulóznak a fideszesek, meg diktatúra van, szólásszabadság korlátozása, stb. Ebből a szempontból ugyanaz a helyzet, mint az MSZP idejében, semmi változás. Sőt, még a környéken nem is tudok olyat, hogy kirúgtak volna valakit mert nem fideszes.
"Én komolyan kérdezem, ti merre éltek, hogy ilyeneket tapasztaltok?"
Nógrád megyében. Nagyanyám nem áll velem szóba, mert nem írtam alá a rezsicsökkentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!