Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai Godonka tényleg ennyire...

Bajnai Godonka tényleg ennyire okos vagy csak a liberális kommentelők magasztalják fel oly nagyon?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 12:53
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
2012. júl. 18. 12:55
 2/39 anonim ***** válasza:
38%
Olyan okos volt, hogy 2009ben 2006os szintre taszította a GDP-t.
2012. júl. 18. 12:57
 3/39 anonim ***** válasza:
33%
Pénzimádó, hüle gyerek!
2012. júl. 18. 12:58
 4/39 anonim ***** válasza:
26%
Csúszva-mászva nyalizott az IMF f.enekét nyalva, hogy az országot végleg adósságcsapdába taszítja. Karvalytőke fizetett embere.
2012. júl. 18. 13:04
 5/39 A kérdező kommentje:

# 1/4 Időpont ma 12:55

Az egyetemen tartott előadása miatt még nem jelenti azt hogy olyan okos!

2012. júl. 18. 13:08
 6/39 anonim ***** válasza:
25%
Egyébként a 6. percnél még ő maga is "elmúltnyócév"ezik. Ezt mivel magyarázzátok bolsijancsik?
2012. júl. 18. 13:12
 7/39 anonim ***** válasza:
80%

Fogalmazzunk úgy, hogy ő az egyedüli az eddigi miniszterelnökök közül, aki valamilyen sikert elért a politikai szférán kívül is. Ő a többiekkel ellentétben nem egy olyan hivatásos politikus, akinek nincsen valós tapasztalata arról, hogy milyen is dolgozni. Ő bizonyított a versenyszférában, ahol sokkal kisebb eséllyel érvényesül a kinek-ki-nyal-be kérdés, és sokkal inkább a teljesítmény számít. És így igen, mondhatjuk, hogy a dolgozói élettel kapcsolatban ő „okosabb” mint a többiek…

Gyurcsány is mutatott sikereket a politikán kívüli gazdasági életben, de őt nem venném ide, mert ő is a politikai kapcsolataival kezdte megszedni magát.

2012. júl. 18. 13:13
 8/39 anonim ***** válasza:
69%
Én még nem hallottam Godonka nevű politikusról.
2012. júl. 18. 13:19
 9/39 anonim ***** válasza:
21%
Régen szimpatikus volt nekem. Kedves mosolya volt és nem volt rámenős. Viszont a Hajdú-BÉT és a többi ügyével végleg kiakasztott. Ha sokan normálisnak találják Bajnait, akkor miért nem volt úriember és meg mondta volna, hogy bocsi direkt tettem tönkre és adósítottam el a rám bízott cégeket? Akkor nagyot nőt volna a szememben, ha kijelenti szemtől szembe, de ilyen sunyin és ostobán viselkedni!?!
2012. júl. 18. 13:23
 10/39 anonim ***** válasza:
81%

Díjai, elismerései:

- Pro Universitate Díj a Közgazdasági Egyetemen végzett kiemelkedő közösségi és szakmai teljesítményéért.

- A Central European Business Review c. folyóirat Közép-kelet-Európa 30 legígéretesebb üzleti vezetője közé választotta (1999)

- A Menedzserek Országos Szövetsége az Év fiatal menedzserének választotta (2003)

- A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje (polgári tagozat), a hazai vállalatirányítási kultúra fejlesztése terén elért eredményei, kiemelkedő szakmai és vállalatvezetői munka elismeréseként (2006)

2012. júl. 18. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!