Tehát a szélsőjobboldalnak valóban igaza van?
A munkahelyemen ma beszélgettem az egyik munkatársammal és szóba került ez a Sorsok Háza. Én eddig még nem is hallottam róla, de azt mondta a munkatársam, hogy lessem meg itthon neten, hogy miről van szó és most utánanéztem a dolognak.
Nem hiszem el, hogy ez komoly. Tényleg 6 milliárdot költ az állam erre az egészre a mi pénzünkből és a gyerekeinket fogják majd odaszállítani, hogy tömjék a fejükbe a zsidók szenvedését? Miért nincs már botrány ebből az egész projectből?
Én eddig nem voltam szélsőjobbos, de a zsidókból már egyre inkább kezd elegem lenni és nagyon hajlok már rá, hogy az legyen belőlem. A cigányokat már eddig sem szerettem, szerintem mindenki tudja, hogy miért.
A következő mégis mi lesz? Beviszik majd a rabbi bácsit az osztályterembe és a gyerekeknek kell majd megcsókolnia a kaftánja szélét, hogy bűnbocsánatot tanúsítsanak az eredendő bűnért? Hová tart a világ?
Ilyen problémás gazdasági helyzetben valóban nem kellene ilyesmikre költeni.
A Fidesz túl akarja teljesíteni a szocikat filoszemitizmusban.Gyakorlatilag versengenek, hogy melyik tud jobban a kedvükben járni, természetesen közpénzből.
"Gyakorlatilag versengenek, hogy melyik tud jobban a kedvükben járni, természetesen közpénzből"
De minek kéne a kedvükbe járni? Kik ezek?
Kik ezek? Ezek izraelita vallású magyarok voltak akiket lemészároltak. te pedig csak úgy semmibe veszed a halálukat.
Ennyi erővel a kommunista áldozatokat is lehetne úgy minősíteni h ezek csak gazdagok meg keresztények voltak hát kik ezek? (megjegyzem én elítélem mind a 2 népirtást és egyiket se tagadom)
Pont az ilyenek miatt mint ti azok miatt kellenek ilyenek h a fiatalság ne azt lássa h ez így helyes volt. Azok pedig akik írnák h ez bűntudat keltésnek építik hát én bennem a holokauszt iránt nincs bűntudatom mert nem én tettem, de a legvégsőkig elítélem amit akkor tettek az emberek fajtársaikkal.
Vajon az egészségügy elbírná ezt a pénzt?
(Irónikus kérdés volt.)
"Kik ezek? Ezek izraelita vallású magyarok voltak akiket lemészároltak. te pedig csak úgy semmibe veszed a halálukat. "
Semmibe veszem a halálukat? Mert nem akarok istenként imádkozni hozzájuk, már egyből semmibe veszem a halálukat? Nevetséges vagy...
Tényleg kezdik kicsit túlnyomni. Őszinte részvétem az elhunyt zsidókért, de azért az túlzás hogy ebből álljon az életünk , hogy midenhol halál, szenvedés, gázkamrák, krematóriumok, hullák, háború, szörnyűség stb...
Ez jön már a történelemkönyvekből, a médiából, a politikából, az irodalomkönyvekből (kertész imre, radnóti) stb.
A Traumákon túl kell lépni. Az amerikaiak élete sem abból áll, hogy hogyan tizedelték meg az indiánokat annakidején, évszázadokkal a vallásháborúk után már a katolikusok és a protestánsok a legjobb bratyik, A dél-afrikai angolok pedig az ottani hollandok legjobb spanjai, pedig annakidején nekik találták fel a gázkamrát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!