Én azt veszem észre a körülöttem levő liberálisokról, hogy azok körében népszerű, aki képes önmagának határokat húzni. Pl nem vesz terepjárót pedig megtehetné, a bizalmat megelőlegezi, nem elnyerni kell nála, az alapgesztusaiban hordozza az udvariasságot, és alázatot, azaz olyan fajta személyiség akit nem kell korlátozni, mert tudja hol vannak a korlátok, és ebből kifolyólag ő sem korlátoz. Hát ebből az emberből tényleg egyre kevesebb van.
2013. dec. 7. 19:17
4/14 anonim válasza:
Domináns a francot. Nincsenek a parlamentben. Még a németek is kivágták őket a búsba.
2013. dec. 7. 19:23
5/14 anonim válasza:
Már a kérdés is hazugságon alapul. Ki van zárva, hogy Magyarországon az átlag szavazók körében a liberalizmus lenne domináns ideológia, szerintem.
Amúgy kíváncsi vagyok honnan szedtek ezt a statisztikai adatot. Linkelnél esetleg egy oldalt?
Az egyik hozzászóló által linkelt oldal a te állításodat cáfolja.
2013. dec. 7. 19:25
6/14 anonim válasza:
Mondjuk mert önmaguk is liberálisok.
2013. dec. 7. 19:34
7/14 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik, hogy van a liberalizmusnak egy hivatalos verziója és van a többi ideológia szerinti definíció, mármint az ezzel nem azonosulók definíciója. Először azt kéne tisztázni, hogy kit értünk liberális alatt? Mert eléggé sokrétű a liberalizmus maga. Van konzervatív liberális és neoliberális a példának okért. Én vallok konzervatív liberális eszméket, de szerintem az előttem válaszolók is meglepődnének, hogy ők is. Mondjuk nem is lehetnétek választópolgárok, ha nem vallanátok.
2013. dec. 7. 19:35
8/14 anonim válasza:
Mi az, hogy liberális?
2013. dec. 7. 19:46
9/14 anonim válasza:
Hát pedig sok a liberális.
Itt is minden 3. válasz a kirekesztőzésről , gonosz magyar népről szól.
Emellett a valósággal totál ellentétes dolgokat írogatnak a magukat liberálisnak vallók.
Nem képesek felfogni, hogy a valós élethelyzetek felülírnak minden polkorrekt elvárást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!