Egyes emberek miert nem szeretik a Liberalizmust?
Mondjuk a liberalizmusnak koszonheto, h a betoro nyugodtan szambazhat a hazamban, meg csak le se foghatom.
Vagy h a bortonokben ma holnap szauna is lesz.
Es meg sorolhatnam a fas.zsagokat.
A liberalizmus már lejárt lemez.
Ugyanis, már mindenki van annyira liberalizált, hogy ha egy csoport még liberálisabb akar lenni, azt csak a nagytöbbség ellenében képes megvalósítani.
Ezért a XXI sz ban, már nincs jogosúltsága a felfogásnak, mert nem a kissebbségek jogaiért kűzdenek, hanem a pozítív diszkriminálásukért. Ezt természetesen a többségi " alapjáraton " liberális társadalom képtelen elfogadni, ami egészséges reakció.
Megoldás!
Mindenki legyen individualista és liberta, a szubjektív adottságainak megfelelően.
20:45
Miert lenne lejart lemez? Rengeteg eloitelet van az emberekben, sokan elitelnek dolgokat...
A kérdező kommentje:
20:45
Miert lenne lejart lemez? Rengeteg eloitelet van az emberekben, sokan elitelnek dolgokat...
Leírtam.
Mert a liberális pártok, hogy ők liberálisabbak akarjanak lenni, már nem védenek, hanem előjogokat biztosítanak.
Csak néhány pld
Pld Izrael - Palesztína
Soha nem hallottam még liberálist palesztínokat védeni.
Cigánybűnözés,
Soha nem hallottam még hogy mint bűnügyi kifejezést elismerjék, miközben létezik.
Horthy korszak.
Az a szemét fasiszta rasszista stb stb
Miközben abban az időben 1920-1950 között az USA ban sok helyen a buszra nem szálhattak fel a feketék, és gőzerővel működött a Ku Klux Klan. Angliában a tüntető munkások közzé lövettek éles lőszerrel.
Szóval valami kettősmércét követve nem létezik csak politikai liberalizmus. Ha meg te akarsz az lenni csak tessék.
"Soha nem hallottam még liberálist palesztínokat védeni.
"
tehát azért, mert te nem tájékozódsz, a liberalizmus lejárt lemez? :)
"Soha nem hallottam még hogy mint bűnügyi kifejezést elismerjék"
ez világnézeti kérdés (PC vagy nem PC)
"Az a szemét fasiszta rasszista stb stb"
Újfent frissítésre szorulnak az ismereteid.
Liberális szemléletű történészek sem vallják már magukénak a komcsi éra alatt kialakított Horthy képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!