Egyetértetek Gyurcsány 16 ponjta közül azzal, amely kilépne a vatikáni szerzőséből?
"Magyarországon a vallásos meggyőződésnek a legszentebb magánügynek kell lennie. Kiemelte: felmondanák a vatikáni szerződést, megszüntetnék az összes egyházi privilégiumot és az egyházaknak fizetett hitéleti támogatást."
Leszögezném, hogy nem szimpatizálok a Demokratikus Koalícióval, Gyurcsánnyal meg pláne nem, de ezzel az egy ponttal teljes mértékben egyetértek.
Mérehetetlenül sok pénz megy jelenleg az egyházaknak, ami szerintem kútba dobott pénz, sőt a vallás sok kárt is okoz. Fejlettebb helyeken észérvek és nem a Biblia alapján ítélnek meg dolgokat, mi pedig térünk vissza a sötét középkorba, legalábbis ami a vallás jelentőségét illeti.
Ha rajtam múlna, én az egyházaknak 1 árva forint támogatást sem adnék, tartsák el őket a hívek, de ne azon adófizetők, akik rühellik a képmutató vallást és papokat.
26/F
"Vegitaéssongoku válasza"
Adományként kapták, szerződés eredményeképpen rájuk szállt, vették, építették...stb.
Lényegtelen. Írtam rá példát miért értelmetlen a kérés. Olyan, mint ha budapesti önkormányzatot számon kérnénk, hogy került a birtokába a Lánchíd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!