Mi a véleményetek, hogy Budapesten karácsonykor mindenhol világít a Menóra? Mi a véleményetek a friss rongálásról?
19es a zsidók menorat állítottak a templomodban? ott zabáltak vmit?
Ugye hogy nem
ennek örömére szavaiddal élve "zabálhatsz" disznót tel avivban de nem zsinagógában
Azt szögezzük le, hogy ma Magyarországon a hivatalos vallás az az ateista, illetve a "hiszekegyvalamijóban" filozófia. Se a katolikus, se a református emberek száma nem jelentős, ahogy Európában se nagyon. Arányait tekintve Texas inkább keresztény állam, meg a többi Amerikai. Még a Simpson család is templomban van minden vasárnap.
Kicsit én is túlzásnak érzem ami van ilyenkor a belvárosban. Mindenhol zsidó koncert, mindenhol menóra. Legyen, de ne ennyi már, összes közlekedési csomópontban.
A 3 elkövető hajnali 5kor rongálta meg ezeket a tartókat, 2 nap alatt a rendőrség telefonos GPS adatok alapján bemérte őket, így lettek meg.
Kicsit stréberkedésnek érzem ezt a szorgalmat a rendőröktől, mikor erőszakos rablás, betörés, gyilkosság van, el tud húzódni az ügy hetekig-örökké.
Kultúrálatlan és gusztustalan dolognak tartom.
32/F
Mindjárt kiderül, hogy még a rongálókat kell sajnálni. No komment. Én nem vagyok zsidó, de ismerek néhányat és ők nagyon rendes és segítőkész emberek. Sokkal többre tartom őket, mint az egész kultúrálatlan, fajgyűlölő csürhét egybevéve.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!