Mi a véleményetek, hogy Budapesten karácsonykor mindenhol világít a Menóra? Mi a véleményetek a friss rongálásról?
Szokásos.
Az a rongálás annyi volt, hogy valaki letépett valami 200 forintos cetlit róla.
Menóra meg minek Budapestre.Tudtommal egy Magyarország, nem Izrael.
A zsidók is megrongálják a karácsonyfát Izraelben.
A rongálás meg szerintem valamiféle üzenet lehet a Sukorós ügyre, ugyanis a zsidók 100 milliárdot követelnek Magyarországtól.
Magánpénzből, magánterületen bármi világíthat, mi szemnek ingere. A rongálóknak meg leosztanak valami pénzbírságot és annyi, az ügyész is legfeljebb egy felfüggesztettet tud kiharcolni.
Az elkövetőket meg a szenvedő alanytól függetlenül primitív idiótáknak tartom. Najó csak éretlen suhancoknak, már ha azok az elkövetők akik önként besétáltak a kapitányságra.
"Ők se jönnek és rongálnak karácsonyt fát."
Mivel az ország neve Magyarország és magyar többségű egyenlőre, lenne is balhé belőle ha a zsidók megrongálnák a karácsonyfát.
Én csak azt nem értem, hogy egy keresztény országban miért kell nyilvánosan ünnepelni a hanukát :D És ezt fentről miért kell támogatni??
Nem várom el, hogy izraelben legyen karácsonyfa, sőt, nem is értenék vele egyet. Ahogy azzal se értek egyet, sőt, ellenzem, hogy itt, Magyarországon a tereken menórák álljanak.
9#
Na látod ezt én sem értem.
Nem sok zsidó él Magyarországon, de úgy tesznek, mintha ők alkotnák a többséget, azt hiszik mindenbe beleszólhatnak és minden felől dönthetnek.
Hát nem.
Egyenlőre nem az övüké az ország, ők csak egy más vallású kisebbség, semmi több.
Örüljenek, hogy itt élhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!